0 oy
164 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (29 puan) tarafından
İyi aksamlar. Bebegim 5.5 aylik. 4.5 aylikken dönmeye başladı çok hareketli bir bebek. Döndüğü zaman başını dik tutuyor ya da ayaktayken. Ancak kucağımda otururken başını kaldırmıyor egik aşağıya bakar şekilde tutuyor. Düzenli doktor kontrolüne götürüyorum . Doktoru bir sorun olmadığını zamanla onuda yapacağını söyledi öyle rahat ediyordur dedi. Ancak içim hiç rahat değil. Bu durumu yaşayan var mi ya da bilgisi olan ?
Bebek Ayı 5.5 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Oyuncakla aşağıdan yukarı dikkatini çekmeye çalışın belki aşağılarda dikkatini çeken bişey vardır bebekler çok ilginçler. Maşallah dönemeye başlamış bizimki 6 buçuk aylık yeni döndü :)
(29 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yok öyle bir sorun yok , oyuncaklarını beni takip ediyor ya da bir şeylere uzanırken kaldırıyor. Evet bizimki biraz hareketli maşallah :)
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Gayet normal annesi :) bende sizin gibi endişelenmiştim benim bebeğim de baya hareketli döndüğünre kafa dimdik ama kucağımda oturur vaziyetteyken hep aşağı doğruydu kaldıramıyordum kafasını hep aşağı bakıyordu güçlendikçe kaldırıyorlar merak etmeyin :) zamanla daha sık dönmeye başladıkça boyun kasları da gelişiyor ve kafadaki titreme ve aşağı doğru bakma yerini herşeye bakma ve merak duygusuna bırakıyor içiniz rahat olsun :) 
(29 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı. Evet doktoruda kontrolu sirasinda bana direniyor benimle oynuyor sorun olsa kafasını dik tutamaz sağa sola çeviremez dedi ama ama işte insanın içi rahat etmiyor anne yüreği:)
(143 puan) tarafından
Ah ah gerçekten de anne yüreği hele bide ilk bebekse iki katı anksiyete :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
29 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eslinadefnebahar (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.
18 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cantanelerim (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
2 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Merve3344 (45 puan) tarafından soruldu
...