0 oy
140 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından
İyi geceler kızlar bayanlar size Bi sorum olacaktı bebegim şuan 10 aylik 1 yaş olduğunda iş başı yapicam ve bebegime kayinvalidem bakicak gece şuan çok sık gece uyanıyor 1 yaş olmadan gece uyanmalarini nasil düzene sokabilirim lütfen yardımcı olabilir misjnjz memeden kesersen uyku düzeni oluşur mu acaba ? 

3 Cevaplar

0 oy
(550 puan) tarafından
Gece beslenmesini 9 aylıkken kestim 15 güne 1 yaşına girecek ge e 1 yada 2 defa uyanıyo emziğini verip pışpışlıyorum uyuyo. Uyanık kalıp uzun uzun ağladığı hiç olmadı kilo sıkıntısı yoksa gece emzirmeyi bırakın pışpışlayıp uykuya geri dönmesini sağlayın zamanla kesintisiz uyuduğu da olucak ( bizim 6-7 saat kadar aralıksız uyuduğu oluyo çünkü) maşallah diyeyim nazar değmesin:)
-Reklam-
0 oy
(9,166 puan) tarafından
Kendi bebeğimden örnek verecek olursam gündüz iki uyku muhakkak istiyor birini es geçersem gece uykusu çok bölünüyor. Birde uyku saati söyle ki.. Sabah 9 da uyandı mesela 3 saat ara ile gündüz uykusu aldı akşam 10 da aglamaya falan başlıyor. O uyku istediği saati bulun. 10 mu yada 9 mu? 1 saat öncesinden rutine başlayın. Yemek, banyo, su, emzirme karanlık oda ve uykuya gidiş. Tam o uykum geldi ağlaması gelince yatağa bunları yapmış şekilde giderse oh ne ala uyur. Ama o ağlama geldi ben yemek yedirdim duş aldırdım derken süresi geçti uyut uyutabilirsen dün gece saat 2 yi gördük bu yüzden.

İse giderken kacta kalkıyorsan bebeği öyle kaldırmaya başla. Sonra kaç saat arayla kac uyku istiyor ve akşam uykuyu ne zamaan istiyor çöz. Sonra rahat uyuyor 
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Kendi kendine düzeliyor zaten canim, meme kesmeye gerek yok. Sukur benim 1 yasinda suan gece uyanmalari cok nadir oluyor. O da bazen huzursuz olduğu zaman filan oluyor ya da dış dönemi, gaz vs olabilir. Onun dışında uyanmaz merak etme o yuzden canim. Gece beslenmesi de kesiliyor bu yuzden 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 228 göst.
8 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Miloşun annesi (113 puan) tarafından soruldu
...