0 oy
264 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (226 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.  Kızım 4.5 aylık bugünler çok huysuz hiç durmuyor sürekli kucak istiyor gezmek istiyor yere bırakınca ağlamaya başlıyor dişleri çok kaşınıyor ama bu kadar da olmaması lazım uyku yok 15...20 dk gecede 2 kere kesin ağlayıp uyanıyor eskide hiç böyle değildi ağlamak Bile bilmiyordu uykusu  da güzeldi acaba atak mı geçiyor eğer geçiriyorsa ne zaman bitiyor yaşayan yazar mı lütfen. Şimdiden teşekkür ediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Canısı 4. Ay atağı 35 gün sürüyor ve anlattığınız gibi oluyor uyku gerilemesi huysuzluk mızmızlık saçlarım beyazlamıştı benim :) 
(226 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun o zaman
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Kucamdan  inmedi benimde 1 ay sürdü gece uyanıp beşikte mırıldandı uykular perişan oldu oyun oynadım bebeğimle aktivite  yaptım  dokunsalar oyunlar egitici  vs. Uyku düzeni kurmaya çalıştım  2 saat  aralıklarla uyutmaya çalıştım 15 dk koydum her uyumasına beyaz gürültü pis pis sesi açtım uyuturken o şekilde uyuttum bende uyudum sabah 5 te uyaniyordu .
(226 puan) tarafından
Çok zormuş geçmiş olsun canım
0 oy
(20 puan) tarafından
Aynısını şu an bizde yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun
(226 puan) tarafından
Amin canım Amin
0 oy
(89 puan) tarafından
Bizim 1 ay kadar sürdü. Kucak istedi hep. Uykusu geliyordu ama dalamiyodu bi türlü. Ben uykusu gelince mecbur uyutmaya çalışıyodum cogu zaman 5 10 dk en fazla yarim saat uyurdu. Aglayarak uyanirsa devam ettirmeye calistim uykusunu. Keyifli uyaniyosa etttirmedim 5 dk bile uyumus olsa da. Ama inatla saatinde yatirma cabalarima devam ettim :)) 5 ay bittigi gibi öğlenleri 1bucuk saat uyumaya basladi. Ta ki 8.aya kadar:( suan 8 ayligiz ve uykularimiz yine ongorulemez durumda. Bu arada ben 4.ay ataginda emzirerek uyutmaya alistim hem aglamadan uyuyodu hem de kolay daliyodu gece uykusuna. Bu yonden iyi ama ilerde memeye alisinca da cok sık uyanmaya basliyorlar aklinizda olsun. Kolayliklar diliyorumm
(226 puan) tarafından
Çok sağolun canım teşekkür ediyorum. Ben de tekrar uyutmaya çalışıyorum çoğu zaman ama bacak kadar bebek inad yapıyor ve her seferinde beceremiyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 332 göst.
21 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bulut annesi (472 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 314 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
...