0 oy
436 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde tarafından

Basliga boyle yazinca garip oldu :) havalar sicak diye kendi odasinda yataginda yatirmiyorum odasi kucuk ve cok nemli, bizimle yatiyor bizm yatak kocaman bi bakiyorum taa ayak ucumuza kadar done done gitmis bi bakiyorum tepemizde emeklemeyi yurumeyi bilmiyor done done bu kadar yer degistirmesi normal mi kendi yatagi kucuk oraya yatirinca nasil olcak bilmiyorum yaklasik 2aydr bukdar aktif donuyor onceden bilmiyordu tek yone donuyordu simdi tur atio yatakta degmedigi yer kalmadi bu kdar hareketli olan bebekleriniz kendi yataklarinda nasil uyuyor ? 

Bebek Ayı 10buçuk

13 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Benim oğlumda çok hareketli buyüzden kendi yatağında yatıramıyorum uyanıyo kızıyor bizim yatağımızda yatıyor babamızı salona yolladık koca yatakta bütün akşam dönüyor nasıl alışcak kendi yatağına bilmiyorum çok zor gibi duruyor.
tarafından
Yaa :( peki kac aylik sizin oglunuz
(23 puan) tarafından
9 aylık.derin uykusundan bile uyanıyor beşikte yatağa geçince uyuyor ne zamana kadar gitcek hiç bilmiyorum
tarafından
Yani kendi besiginde rahat donemedigi icin mi uyaniyor. Eger oyleyse biz yandik
-Reklam-
0 oy
(353 puan) tarafından
Biz sıcak olduğu için ve tek kilma da salonda olduğu için salonda yerde yatıyoruz. Çocuk koltuktan düşmesin diye. Çocuk dedim ama 9 aylık :) akşam yatırıyorum tam ortaya. Sabah nerde bulursam artık :) :) :) hatta bazen salon kapısı aralıklı kalıyor. Gece Bi bakıyorum emekleyerek koridora gitmiş :) 
tarafından
Biz de oyle salonda teras kapisinin onune yatak attik oyle yatiyoruz yatagn onlerine koltuk minderlerini koyuyorum kayip gdiiyor cocuk :) sizinki emekliyor masallah sizin isiniz daha zor :)
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Ayakucumuz da dediginiz için yazıyorum. Aman diyeyim dönerken yataktan düşmesin dikkat edin
tarafından
Terasin onune yatak attik yerde yatiyoruz ama yine de minder koyuyorum uclara taa oralara gidiyor minicik yataginda nasil yatacak kisin npcaz blmiyorum :(
(4,092 puan) tarafından
Onu bende düşünüyorum. Bi daha bi sola dönüyor. Olmadı odasına yer yatağı atacağım mecbur
0 oy
(556 puan) tarafından
Uyku hali korkmuyor musnuz? Düşmüyor mu yataktan? 10 aylık oldu bebeğim. Çok dönüyor gün boyu da asla durmuyor yerinde ayaklandı. Sürekli tutunup tırmanıyor. Park beşiği var alt kademeye indirdik hareketlendiğinden beri. Gece kendi dönmekten uyanıyor ama asla yanımızda yatırmıyorum hem korktuğumdan hem alışmaması için. Düşme ihtimali yüzde yüz. Bizim ona zarar verme ihtimalimizi düşünmek bile istemem. Yer yatağı yapın en azından 
(1,152 puan) tarafından
Merhaba sağlıkla buyusun bebeğiniz bizde park beşik kullanıyoruz şuan ilk kademede ama sürekli dönüyor yavaş yavaş biryerlerden tutunup kalkma denemeside yapıyor 8 aylık oğlum alt kademeye ne zaman indirdiniz bizde hep beşiğinde yatiriyoruz en güvenli yer orası yanımızda yatirmaya korkuyorum dusururum diye
tarafından
Yerde yatiyoruzz
(556 puan) tarafından
Tüm bebişler inşallah. 7. Ayda indirdik. Tutunup doğrulmaya çalışıyodu. Zaten o saatten sonra her şeyi çok hızlı öğrendi. O yüzden güvenlik için indirdik. Şuan rahat rahat uyuyor.
(556 puan) tarafından
Hmm yerde yatıyorsanız güvenlik açısından sıkıntı yok ama alışırsa ileri de zor olur. Tabi siz daha iyisini bilrisiniz. Evinizin ortamını bilemeyiz.
0 oy
(565 puan) tarafından
Benim oğlum 5.5 aylık bizimde öyle sürekli yuvarlanıyor eşimi misafir odasına gönderdik bütün yatak oğluma kaldı bende ayak tarafında minicik yerde yatıyordum etrafına yastıkları diziyordum geniş geniş yuvarlanar uyuyor ama artık yastıkları alıp yerlerini değiştiriyor ben uyurken yastıkları itip düşer diye korktum 3 gündür beşiğinde yatırıyorum biraz kızıyor ama alışması lazım
tarafından
Biz smdilik yerde yatiyoruz salonda kisin npcz blmiyorum sz iyi yapmissiniz dgru alismasi lazmm
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Kızım 8.5 aylık son 1 aydır yatağında döne döne uyuyor 80×130 yatağı. Hep yatağında yattığı için alışık heralde bazen çapraz bazen enlemesine bazen düz yatıyor sırt üstü yan yüz üstü nasıl isterse :) sanırım yattıkları yer sıcak olunca diğer yerlere doğru gidiyorlar 
tarafından
Umarim yaz oldugu icindir kisin kendi yatagnda yatmasi gerek cunku :( tesekkurlerr
0 oy
(770 puan) tarafından
Bizim beşik 70×140 ebatlarında. Standart beşiklerden biraz daha büyük. Ve iyiki büyük almışız diyorum. Çünkü içinde döne döne uyuyor. Kesinlikle sabit kalmıyor. Elleri ve ayakları parmaklıklardan dışarı çıkıyor sürekli ama alıştığı için kendi çıkarabiliyor. Bazen dönecek yer kalmayınca kafasını çarpıyor. Bunun dışında sorun yok. 
tarafından
Oglumunki de 80x130 bu ufak hali buyuyen besik aldik ama buyuk hali tabi korumali vs degil buyuk cocuklar icin cok tereddut ediyorum insallah rahat yatar sizin bebeginiz kac aylik ve oda dereceniz yazin cok sicak olmuyor mu
(770 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylık şuan. Oda derecesi yazın 20-25 arası gidip geliyor hava durumuna göre. Bazen daha da sıcak oluyor,o zaman uyuduğu elbiseleri değiştiriyorum. Bazen askılı zıbınla sadece uyutuyorum. Mesela şuan uzın kollu zıbınla uyudu. Oda derecesi 25.ama nem düşük diye biraz serin. Bir iki saat sonra uyku tulunuda giydiricem. Bizim beşik de yan bariyerleri çıkıyor ve normal yatağa dönüşüyor. Biz o zaman kullanabilmek için yan bariyer satın aldık.Ben de büyüyünce düşer diye düşündüm çünkü. Fotosunu da aşağıda paylaşıcam.
0 oy
(1,098 puan) tarafından
9 aylık falanken annemlere gidince her yatağında yatirdim ve baya yer değiştiriyordu ama evde park yatakta yatıyor. Yine dönüyor uyurken kenarlara carpiyor ama uyanmiyor şükür. Yatakta dikine falan yatıyor bazen de. Bence sonra alışması zor olur yatağına. Biz şimdi gittgimiz her yere park yatagi götürüyoruz.
tarafından
Park yatak cok mantikliymis :( hem yanlari da yumusak sert vs degil carpsa da uyanmaz tabi
(1,098 puan) tarafından
Evet kafası yanlardaki filesine denk geliyor hiç bir yeri acımıyor.
0 oy
(8,964 puan) tarafından
Donmesi normal. Ama dikkat edin, siz donerken altinizda kalmasin. Mumkunse ona ayri bir yer yatagi acabilirsiniz. Kenarlarini da bir seylerle kapatirsaniz istedigi kadar donsun sonra. Bebekler gunduz ogrendikleri seyleri uykuda pekistiriyorlar. Park yatakta da ayni sekilde yatiyorlar. Gece uyaniyorum. Bakiyorum yatagin bir kosesinde, bir saat sonra diklemesine yatıyor, bir saat sonra baska turlu :)
tarafından
Cok sukur biz dikkatli yatiyoruz hemen adapte olduk ama uykuluyken garantisi yok yine de bizimle yatmasi dogru degil bakalim kisin insallah en kisa surede o da yatagina alisir. Gunduz ogrendiklerini yapiyorlarsa yatakta yandik :)
0 oy
Profil image (766 puan) tarafından
Asiri hareketli uyuduğu için besinini hic kullanamadı neredeyse. 3 besik denedik sonuc olumsuz .Yanima aldim bir kere baktım eşimin bacağının arasına girmiş eşimin uykusunda ağır birdaha salona oglumu yer yatağı yapıp yatırdım kendimiz koltukta yattik o rahat ben rahat:)
tarafından
Yani gun icinde hareketlisiniz bari gece sabit durun bebelerr :) bizim Allahtan uykumuz hafif siz en dogrusunu yapmissiniz
Profil image (766 puan) tarafından
En rahatı gerçekten gun içinde dk durmuyorlar uyurkende durmuyorlar bi ara yatakta gözü kapalı oturup uyuyordu sukur onu bitirdi artık:)
tarafından
Oglunuz emeklemeyi fln bilio muydu veya yuruo myydu oturuo fln dediniz ya buyyk mu
Profil image (766 puan) tarafından
Suan 17 ay 9.gunluk 5 aylik oturmaya başlamıştı 7 8 ay gibi emekledi 10ay 20gunluk yürümeye başladı. Yatakta oturduğunda  8aylik falandi uyurken bianda kalkıp oturuyordu uyur gezer gibi birsey mi diye düşündük yürümeye başlayınca devam etseydi doktora gidecektik ama sukur bitti .
tarafından
Masallah herseyi cok erken yapmis ❤️
Profil image (766 puan) tarafından
Biraz oyle oldu si koşturuyor yetisemiyorum;)
0 oy
(770 puan) tarafından

image

benimki tam olarak böyle değil ama fikir olsun diye paylaştım. Bu yatağa mandal gibi bağlanmış. Benim aldığım iki kenardan yatağın(döşek) altına giriyor öyle sabit kalıyor. 
tarafından
Mantikli ve guzelmis aslinda biz de yatagi maximum buyukluge getirip bu bariyerlerden kullanabiliriz esimle konusayim, fikriniz ve yorumlariniz icin tesekkur ederim ❤️
(770 puan) tarafından
Rica ederim, bu şekil de yaparsanız hiç sorun olmaz. Ben 2.el aldım bide, öyle en süperine de gerek yok. Kolaylıklar dilerim☺️
0 oy
(358 puan) tarafından
Yedi aylık döne döne yatağı tavaf etcek yakında üstümden flan gecebilse iki dakka durmaz :D aşağıda kayiyo yanada donuyo
tarafından
Uykuda bile boylelersee gundz dsunemiyoruum :)
(358 puan) tarafından
Gündüz tam tersi dönmeyi sevmiyor yüzüstü durmayı hiç sevmez ama gece öyle değil :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 229 göst.
2 Ocak 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Baloğlan (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 963 göst.
9 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Salmur (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
0 oy
10 cevap 358 göst.
25 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Limon3 (306 puan) tarafından soruldu
...