0 oy
237 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,026 puan) tarafından
Kızlar oğlum Perşembe günü yaşına giricek hic bişey yemiyor kaşık görse kaçıyor ağzına aldığını da çıkarıp geri atıyor aç kalmasin diye kasık maması yedireyim diyorum onuda zar zor yiyor su zaten hiç içmiyor bardakla iciriyorum genzine kaçıp öksürüyor pipetli suluk deneyeceğim bide sevdiği tek şey karpuz yemek benimle aynı sorunu yaşayan varmı?

3 Cevaplar

0 oy
(277 puan) tarafından
Karpız yemesi iyidi hep karnı doyar hepde kilo aldırar bebeyniz iştahlı diyil hiç bişey yapa bilmersiniz kendi canı öyle isdiyor
-Reklam-
0 oy
(9,106 puan) tarafından
Damlatmaz suluk kullanıyorum çok iyi kendi gidip içiyor. Philips avent kullanıyorum amandaha uygunsa wee marka var. Günde 3 bardak içiyor su ayrıca anne sütü alıyor. Ona rağmen bio bol çiş yik çünkü çok fazla terliyor. Suyu bir şekilde arttırma yolunu seç canım. 
(1,026 puan) tarafından
Benimkide terliyor acaba oyuzden mi bezi fazla dolmuyor, su icirmeye calisicam hiç içmiyor hep beni emiyor
(9,106 puan) tarafından
Benim de hem emiyor hen su içiyor. Bardakla çok verimli içermiyor ama alıştırma bardağı ile doldurup koyuyorum içiyor. Bazen mesela gece uyanıyor emziriyorum uyumuyor ama su verince uyuyor. Yada uyku öncesi en son suyunu içip 1 bardak azar azar öyle uyuyor. Ama dediğim gibi bu kadar emme ve suya ara en çişi az.
0 oy
(13 puan) tarafından
Merhaba bebeğiniz hep mi iştahsız dı ya da Son zamanlarda mı öyle sizce?

Kızım yakınlarda ateş geçirdi.

Ateş sonrası zaten az olan İştahı birden kesildi sizin dediğiniz gibi kaşık görse ağlıyordu.. Meğer ateş sonrası ağzında dilinde aft çıkmış.. Hemen farkedemedim tabi ağzını da açmadığı için zor oldu..su bile içmek istemiyordu düşünün.. Biz büyükler bile ağız içi yara olunca yemeden içmeden kesiliyoruz.. Neyse farkedttiğimiz andan itibaren eczaneden Ağız içi solüsyon aldık üç gün ateş üç gün de bu yaralar sürdü.. Şimdi daha iyi elhamdülillah.. Tabi bu arada bol bol karadut özü verdim enjektörle.. Uzun oldu kusura bakmayın.. Kıyamam belki ağız içinde onun da bişey varsa dedim bakın mutlaka.. Çok geçmiş olsun iştahı yerine gelsin inşallah
(1,026 puan) tarafından
Canım agzinda fln bişey yok, sadece bir kaç gündür grip acaba omu etkiliyor ya.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 187 göst.
17 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
29 Mayıs 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayferayfer (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 433 göst.
9 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zeynep:) (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 511 göst.
16 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ddrn (809 puan) tarafından soruldu
...