0 oy
296 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 6 aylık olucak ek gıda programını nasıl hazırladınız günde kaç defa neler yediriyorsunuz birde ne kadar su içiriyorsunuz? 
Bebek Ayı 6

4 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
Ben tadım olarak başlamıştım 3 gün kuralı ile ilk yoğurt pirinç lapasi patates haşlamasi 3 gün denedikten sonra karıştırdım çorba olarak verdim şimdi 8 aylik çorba yoğurt yumurta devam ediyorum. Benim kızım suluk la yada kaşıkla şu icmedi bardaktan içmeyi tercih etti net bisey söyleyemem şu için ama ihtiyacı kadar içiyor sonra eliyle itiyor.
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Biz doktorun verdiği liste ile 3 gün kuralı ile başladık..5.5 aylıkken..şimdi 7.5 aylık günde iki defa ek gıda alıyor meyve pureleri yumurtalı kahvaltılar..akşama da genelde yemek hazırlıyorum diğer zamanlarda da emmeye devam sütüm.yetmezse formül mama..
0 oy
(149 puan) tarafından
Canım ilk yoğurt kabak patates havuç (haşlayıp pure haline getirdim ama blendr falan kullanmadm pütürlü olması daha iyi ) tek tek denedim bunları sonra patates kabak ve havuctan çorba yaptım . Sonra pirinç verdim 6. Ayı bu şekilde geçirdik meyve olarak elma ,avokado ,muz verdim . Meyve emzigiyle de rendeleyip ezerek de. Evde kendim yaptığım bebe bisküvisiylecde tarfiler yaptım gayet de güzel yedi. 
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Günde 1 defa tadım yaptirmistik daha 6. Ay çünkü tadım ayı her tadimdan sonra su veriyordum kendi istediği kadar iciyordu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
0 oy
2 cevap 621 göst.
0 oy
1 cevap 151 göst.
...