0 oy
241 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (428 puan) tarafından
Hergun peynir pekmez yoğurt yumurta sarısı bı tane cici bebe yiyo.hep.ayni.seylerimyedirmekle.yanlismi.yapiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
Doktora gidin bir yumurta beyazına filan geçin der belki artık kahvaltisinj daha fazla çeşitlendirebilirsin.krep pankek patates. Sen hergun aynı şeyleri yemek istermisin çocuğunu da öyle düşün 
-Reklam-
0 oy
(556 puan) tarafından
Yani elbette ki değiştirmekte fayda var. Peynir zeytin gibi ürünleri ekleyin yiyorsa. Yumurtayı farklı şekillerde yapın. Pankek, menemen aklınıza gelen tüm kahvaltı çeşitlerini yiyebilir artık yaşına gelmiş. 
0 oy
(259 puan) tarafından
Pekmez peynir veya yoğurt aynı anda verilmez pekmezi ayri bı zamanda vericeksin ki faydası olsun 
(428 puan) tarafından
Ya anladım bundan sonra ayrı gün içinde veriirm olmadı teşekkür ederim
0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Süt ürünleri ile pekmezi aynı anda vermeyin arada birkaç saatlik zaman geçsin. Demir damlasını verirken de aynı şekilde süt ürünleri vermeyin birkac saat. Kaç aylık bilmiyorum ama 9.aydan sonra beyazını da 3 gün deneyerek verebilirsiniz.onun dışında cici bebe tamamne gereksiz bir şey. Onun yerine yumurtayı çeşitlendirin patatesli tariflere bakın pankek yapın avokado salatalık verebilirsiniz. Hergun farklı şeyler bulabilirsiniz internette kahvaltı örnekleri çok. İlk kez vereceğiniz bir şeyi 3gun denemeyi unutmayın ve ayına uygun verin yeterli olacaktır. 
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Bunları ayrı ayrı mı yoksa bulamaç şeklinde mi veriyorsunuz hala
(428 puan) tarafından
Hayır ayrı ayrı hiç bulamaç yapmadım ben en başından beri ayrı ayrı yedirdim
(2,476 puan) tarafından
En doğrusu. Bazı anneler yapar ya ondan merak etmiştim :) arkadaşlar söylemiş süt ürünleri ve pekmezi ayna anda vermeyin birbirlerinin degerlerini sıfırlar. Benim kızım 9 aylık olmak üzere her pazar ona haftalık menü çıkarırırm. Kahvaltısında menemen,kuymak,taze soğanlı yumurta, sebzeli yumurta, bebek salçalı yumurta, keçiboynuzu unlu armutlu pankek, muzlu pankek, bebek poğaçası, patates tostu falan olur. Tabi yanında zeytin peynir salatalık avakado ceviz peynir yoksa pekmez. Belki size de fikir olur :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 251 göst.
7 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bsnm (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
...