0 oy
1,218 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (108 puan) tarafından

Merhaba hanımlar, hayırlı akşamlar. Sorum şu ki; bebeğim artık küveti e bağladığım fileye sığmamaya başladı kendini ayağını direterek yukarı sağa sola atıyor. Küvetin içinde de temiz olamayacağını düşündüğüm için yıkamıyorum su akışı olmadığı için. Normal banyo küvetinde yıkamak, hatta beraber yıkanmak nasıl olur diye düşündüm ama bebeği düşürürüm elimden kayar diye korkuyorum. Görseldeki gibi bir koltuk kullansam mı diye düşündüm o da inanılmaz pahalı geldi. Siz filede durmayan bebeklerinizi nasıl yıkıyorsunuz? 

image

Bebek Ayı 4.5

29 Cevaplar

0 oy
(8,819 puan) tarafından
Benim kızım da 4-5 aylıkken filede atlamaya kalkıştı, 6 aylık olduğuktan sonra bir tabureye oturup kızımı da arkası bana dönük kucağıma oturttu, sol kolumla sarılıp sağ kolumla yıkıyordum. 
-Reklam-
0 oy
(910 puan) tarafından
Bebeğim 2 ayliktı günübirlik bi yere gitmiştik otelde nasıl yaparım dedim çünkü bebeğim akşam banyo yapmaya alışmış uyumuyor yoksa kucağıma aldım birlikte girdik bor sakınca olmadı aksine ten tene güzel oldu  sonra evde de 1 kere o şekilde oldu ama benim bebeğim henüz 3 ayını doldurmadı
0 oy
(896 puan) tarafından
Kuvetini banyoya koyuyorum filesi yok bir aydır balkonda uçmuş nereye gitti belirsiz bende battaniyesini koyuyorum altının deliğini açıyorum su birikmiyor hic
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Kuvet aldim ama hic kullanmadim harketliydi guvenemedim ve kis zamaniydi odayi istedigin sicakliga getirmek pek mumkun degildi once esim banyo yapardi isitirdi banyoyu sonra ben oglumla girerim sol omzuma yatirirdim suyu da sirtina gelecek sekilde ayarlardim sağ elimle de yikardim aşırı gazlı da bir bebekti lifle de masaj yapinca hemen cikardi gazi da rahatlardi her gün nerdeyse oyle yıkadım 6 aylikken dusmeden tamamen bagimsiz oturmaya gecti o zamanda tshortumu yere serip üstüne oturtup yıkadım sonra zaten ayaklaninca artik geze dolana :)
0 oy
(444 puan) tarafından
Valla kızım 4-5 aydan itibaren beraber dua alıyoruz. Geçen sene eşim evde değildi, kızımla duşa girip beraber dua yapıyorduk, sonra da üstüme borno atıp kızımı hvlusuna sarıp çıkıyordum. Hâlâ öyle yapıyoruz :) 
0 oy
(669 puan) tarafından
Küverinizin yanını delip gider yaoabilirsiniz. Bizim küvetin gideri var, ben hiç file kullanmıyorum küvetin içine kalın kendi ördüğüm battaniyesini seriyorum. Kafa tarafını yükseltiyorum. Ona yatırıp tıkıyorum. Kayma derdi yok, düşme ihtimali yok, hemde yumuşacık yatarak yıkanıyor.ama benim bebiz daha küçük. Biraz daha büyüyünce bu yöntem işe yarar mı bilmiyorum. Ama kucakta yıkamak biraz tehlikeli gibi. Allah korusun köpüklemince elden felan kayabilir. En iyisi küvetinizin alt kenarına delik açın, gider olsun
0 oy
(9,165 puan) tarafından
Kuvvetlerin altında tıpa varsa onu açın su gitsin yada bir bıçağı ocakta kızdırıp siz açın delik. Ben pek filede yikamadim yani filenin baş kısmını kullandım sadece. Belinden altı suda olurdu genelde. En son çıkarırken babası kaldırır ben son bir su dökerdim.

Tatildeyiz şu an çamaşır sepetinde yıkıyorum :) su kalmıyor içinde delik deşik olduğu için 
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Soyunup giriyorum bb berbr yapıp çıkıyoruz 5aylik
0 oy
Profil image (562 puan) tarafından
Yapmama gerek yok olduğum gibi ıslanıyorum zaten 

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 1,300 göst.
0 oy
12 cevap 616 göst.
0 oy
0 cevap 136 göst.
0 oy
10 cevap 476 göst.
...