0 oy
185 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (301 puan) tarafından
Kızlar ilk bebeğim olduğu için çok bilgi sahibi değilim internet arastirmasi yerine tecrübeli annelere sormak daha mantıklı geliyor bana . Buzlukta olan anne sütü nasıl tüketilmeli diyelim çıkardım ılık suda erittim kaç saatte tüketilmeli? 
Bebek Ayı 1,5

2 Cevaplar

0 oy
(226 puan) tarafından
Canım bence ilk dene bebeğin içer mi çünkü benim kızım içmedi verdim midesi bulandı yakın tarihinden  uzak tarihinden sakladığım sütlerden hiç içmedi yaklaşık 100 poşet sütü döktüm ve çok üzüldüm.
(1,436 puan) tarafından
Keşke dökmeyip bağışlasaydınız boşa gitmemiş olurdu, anne sütü çok kıymetli. Bazı bebekler içindeki bir madde koku yapıyormuş sanırım tam bilgim yok ama ondan  dolayı içmek istemiyorlarmış
Profil image (497 puan) tarafından
Evet canım o koku demir gibi kokuyor ben oğlum hasta olduğunda sagdigim sütten verirdim yağlı olan ve iyileştirdi dışarıda çıkarıyordum ben ılık suyun altına tutardım acil iciriceksem
(301 puan) tarafından
Yaaa inşallah sever kızım sağıp atiyorum ben :/
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
3 saatte falan tüketilmeli ısıtıldığı için diye biliyorum ama normalde cozdurme işlemini de buzluktan çıkardıktan sonra buzdolabının normal kısmında yapmanız lazım, o zaman 3 gün icin de parça parça kullanabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Yinede yanlış olmasın, ınstagramda annesutudoktoru var, oradan bakarsanız çok güzel açıklıyor saklama ve kullanma koşullarını.
(301 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hemen bakayim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 247 göst.
3 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hazalım (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,261 göst.
...