0 oy
162 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
Merhaba. Kizim 8 aylık bi iki haftadir kasigi elimden alip kendisi kullanmak istiyor. Veriyorum kaseden almaya calisiyor vs. Tabii alamiyor parmaklarini da sokuyo ama bualsikligini agzina götürüyor anca bi lokma. Bana da yedirmiyor. İkinci bi kasikla yedireyim diyorum izin vermiyor. Yani 8 aylik olduk ama bir iki haftadir her öğünde yedigi 2 kasik falan. Bir tek yogurtta bitinceye kadar izin veriyor sevdigi icin. Emiyor ac degil ama yesin istiyorum. Bu süreç nasil ilerliyor nasil duzelir?
Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

+1 oy
(214 puan) tarafından
Bn ek gıdayı açken veriyorum arkasından emziriyorum yine işe yarıyor, bide ona d aayrı kaşık verin o onla oyalanıp ağzını açarken siz Baska kaşıkla yemeği verin
(89 puan) tarafından
Dedigim gibi ona da izin vermiyor. O kasigi da almaya çalışıyor:) emerek uyutuyorum bu yuzden gun içinde sadece 1 kez cok acken yakalayabiliyorum onda da ne yedirebilirsem kar iste
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Yiyecekleri çorba püre vs kıvamında değil de daha küçük küp küp doğranmış olarak verip eline de çatal verirseniz onu daha kolay kullanır..  en azindan siz batırırsınız dökmeden ağzına götürür..  Yani kaşığı 1 yaşında ancak yavaş yavaş döke saca kullanmaya başlayacak.. 
(89 puan) tarafından
Aa catal güvenli olur mu? Metal bebek catalim var ama onu kullanabilecegini bilmiyordum
(1,526 puan) tarafından
Yani zaten yanında olacaksınız, bir de bebek çatallarının uçları sivri olmuyor tutup kolayca götürür ağzına. Iciniz rahat etmezse yine nuk un falan küçük plastik bebek çatalları var onlardan deneyebilirsiniz.
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Çocuğunuz anne sen bırak ben blw yapayım diyor işte bırakın kendi yesin biz 7 aylıkken beri blw yapıyorum kendi yiyor 
tarafından
Bravo bende tam bunu yazacaktım.

İlgili sorular

...