0 oy
451 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (136 puan) tarafından
Merhabalar. Kızım 14 aylık ve 9 aydır düzenli adet görüyorum. Kızım küçük olduğu için tekrar brbk düşünmüyoruz o yüzden dikkat ediyoruz. Fakat bu ay adetim bittikten 10 gün sonra bazı belirtiler başladı. göğüs hassasiyeti, kasıklarda ve belde ağrı, duygusallık ve sürekli uyku hali var. Belirtiler böyle olunca endişe ettim. 3 gün sonra adet günüm gecikme olursa test yapacağım ama acaba sürpriz bir gebelik mi var yoksa başka bişeylerin mi belirtisi?  Bende göğüs hassasiyeti sadece hamileliğimde olmuştu bir de şimdi var. Tecrübeli anneler bildiklerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 

3 Cevaplar

+2 oy
(365 puan) tarafından
Bu sayfada Müneccim  olduğunu sanmıyorum:) olsa bile olanlar parasız selam bile vermez.:) sen en iyisi Bi kan var en garanti yöntem o ;)
(136 puan) tarafından
:)) çok haklısınız. Aslında sormak istedim şey şu idi başına sürpriz gebelik gelen annemiz var ise tecrübelerini paylaşabilir mi diyecektim. :)
(365 puan) tarafından
4 çocuğum var .

1. 8 bucuk
2. 6
3..2 bucuk
4. De 5 aylik

Zor oluyor ama  cümbüş  lu Bi ev denebilir :)

Öncelikle pozitif düşün  o zaman her şey kolaylaşır
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
Canim benim.benim oglumda  1 bucuk yasinda.1 aylik hamileymisim.korunuyoduk ama olacagi varsa oluyo işte
(136 puan) tarafından
Allah bağışlasın her ikisinide inşallah. Bir endişe sardı benide. Gecikmeden önce farketmediniz değil mi?
(176 puan) tarafından
Ben testli bile oylesine aldirdim esime.kesin hamile degildim kendime gore son dakka.ama testten sonra dusununce gogus uclarim cocuga süt icirirken acimaya baslamamisti.hassaslasmisti yani.
(628 puan) tarafından
Ne ile korunuyordunuz ?
(176 puan) tarafından
Geri cekilme ile.bisey kullanmiyorduk yani.
(136 puan) tarafından
Bende de hiç yokken göğüs hassasiyeti olmaya başladı. Günümü bekliyorum test için.
(628 puan) tarafından
Geri çekilme korunma degil hatta zevk suyunda bile sperm olabiliyor
0 oy
(139 puan) tarafından
Merhabalar benimde 19 aylık bir oğlum var ve biz iş durumundan kaynaklı hep göçebe hayatı yaşıyoruz oğlumun hiç arkadaşi yok ve olması da zor yer degistiyior malum bizde bir karar verdik 10 ay önce bir çocugumuz daha olsun beraber büyüsünker dedik ama olmadı doktor a gitik vs çocuğumuz var evet ama tutmuyor ve oğlum biz evlendik 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çabuk oldu yani ama bu sefer çok zor geçen ay göğüs ağrım ve aşırı kaşık ağrım dan dolayı test yaptım ve pozitif:)) bize çok büyük sürpriz oldu istiyorduk evet ama olmuyordu şükürler olsun oldu 3 aylık hamileyim kızıma :) 
(176 puan) tarafından
Allah bagislasin canim.
(136 puan) tarafından
Allah bağışlasınher ikisinide. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ne kadar mutlu olduğunuz yazınızda bile anlaşılıyor. :)    bende de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Günümü bekliyorum artık. Biz dikkat ediyorduk olacağını sanmıyorum ama. Yinede endişeliyim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 389 göst.
0 oy
5 cevap 477 göst.
0 oy
2 cevap 314 göst.
...