0 oy
272 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (76 puan) tarafından
Merhabalar, oğlum eşimin memleketinden döndüğümüzde 39 dereceleri bulan hatta geçen ateşi vardı. Ateş düşürücülere rağmen geçmedi. İki üç sefer ılık duşa rağmen geçmedi. Ertesi gün doktor boğazı kızarık diye antibiyotik yazdı. Oğlum o sırada emmeyi bıraktı neredeyse hiç emmedi şırınga ile ağzına anne sütü verdim. Bir kaç gün sonra da göğsünde kurmızı noktalar vardı. Niye oldu neden oldu bilmiyorum ama eşimin memleketinde çok öpenler oldu. Sizin bebekleriniz geçirdi mi? 

4 Cevaplar

0 oy
(718 puan) tarafından
Bebeğim 8 aylık geçen hafta geçirdi gerçekten çok zor bir 4 gün atlattık. 39,5 Ateş sadece pedifen verdiğimde düşüyordu. 4 günün sonunda ateş birden kayboldu ve vücutta döküntüler başladı onlar da 2-3 gün sürdü normale döndü. 
Profil image (59 puan) tarafından
Benimkide aynı sekildeydi doktorumuz el ayak hastalığı gibi bisey dedi sonra geçti zaten salgın varmış
-Reklam-
0 oy
(896 puan) tarafından
6. Hastalık oldu 2-3 gün ateş sonrası kırmızı noktalar yani döküntüler bunlar bebekken olmuştu. Şimdi 3 yaşina girdi ikimizde hastalandık ikimizinde bademcigi var ve benim ki enfeksiyon olmuş onun ki sadece kızarık. Acilde ilaç verdiler bu ara kızımın ateşini ilaç 37 ye bir iki saat sonra zorla dusuruyordu sürekli nemli bez koydum her yerine ona rağmen dusmuyordu. duzeliyor derken baya zaman geçti tekrar ateslenmeye başladı Sonra başka hastaneye acile gitti serum taktılar eve geldi hala ateşi vardı. Aynı ilaçlar devam dedi 2 güne ikinci bebeğimi kontrole goturucem kızımın bazı yerleri benek benek oldu. Onu da götürdüm goturene kadar bir çok yerine yayıldı doktor bütün ilaçlarını değiştirdi 2 tane alerji iğnesi oldu 2 gün ustuste merhem vs antibiyotik değişti testleri temiz çıktı ateş düşürücü bı apireks bı calpol veriyordum sadece calpol ver dedi. 2. Kontrole çağırdı resmen kızımın ayak altları ellerinin içi dudaklarinin kenarlarına kadar yayıldı 3 4 güne tamamen geçti.
0 oy
Profil image (59 puan) tarafından
Benim kızımda aynı oldu 3 gün ateş sürdü 39.5 derece 3 günün sonunda vücudunda döküntüler oluştu doktorumuza gittik el ayak hastalığı gibi bir hastalikmis doktorumuz öyle söyledi vücudunda ki döküntülerde 2 3 gün sonra geçti biseyi kalmadı salgın varmış o yüzden olmuş 
0 oy
(6,428 puan) tarafından
1.5 Ay önce falan geçirdi oğlum o dönem kimseyle görüşmüyorduk birinden geçmiş olamaz viral bir hastalık grip gibi kimden geçtiği belli olmuyor o yüzden biri öptü diye oldu demek çok doğru değil 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 401 göst.
0 oy
7 cevap 471 göst.
0 oy
2 cevap 562 göst.
0 oy
3 cevap 293 göst.
...