0 oy
120 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (499 puan) tarafından

Besafe izi comfort x3 oto koltugu kullanan var mı acaba???


Birkaç sey danışmak istiyorum... 

  • İsofixli ve isofixsizler arasında bayagı fiyat farkı var. Arabamız isofixli ama isofixsiz olanı almayı düşünüyorum fiyat açısından. İsofixsiz kullanıpta sıkıntı yaşayan oldu mu saglamlığı nasıl acaba....
  • Bu koltuklar yüksekliği ile biliniyor malum. Bebek küçükken iyi diyorlar ama büyüdükçe sıkıntı oluyormuş... Şuan 10 bucuk aylık oğlum. Arabamız sedan tipi.. Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı?
  • 360 derece dönmeyen model benim baktıgım. Çünkü özellikler eklendikce fiyat ciddi artıyor. Dönmeyen alsam sıkıntı olur mu :(
  • Özellikle izi comfort x3 modelini kullananlar tavsiye ediyormusunz... 

Lütfen destek verin :) teşekkür ederim şimdiden...


Birde joie I spin modeli arasında gidip geldim ama onu kullanan varsa yazarsa da çok sevinirim. 
Bebek Ayı 10 bucuk

2 Cevaplar

0 oy
(499 puan) tarafından
............... 
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Joie i spin 360 kullanıyorum, hem oldukça yüksek çocuk rahatca dışarıyı görebiliyor, hem döndüğü için aşırı rahat kullanımı hemde adac testlerinde güvenlik puanı çok iyi, kesinlikle tavsiye ederim. Isofixli olması da ayrıca daha güvenli yapıyor koltuğu.
(499 puan) tarafından
Cevap için çok teşekkür ederim. Değerlendireceğim
(499 puan) tarafından
Bugün aldım aynı koltugu. Bakalım inş memnun kalırız bebeğimiz sever :) teşekkürler
(1,526 puan) tarafından
Güle güle kullanın. Biz 2 senedir kullanıyoruz, yatabiliyor olması falan da çok rahat oluyor kızım seviyor.. Biz de dün büyük koltuğa geçiş yaptik artık:) bu koltukta küçük kardeşe kalacak..
(499 puan) tarafından
Teşekkürler... İnş darısı bize çok sever inş oğlum ve uyur mışıl mışıl.. Hayırlı mübarek olsun yeni miniğiniz de :)
(499 puan) tarafından
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum...  Bugün geldi koltugumuz da. Birşey soracaktım. Şimdi 360 derece dönüyor ya. Her 90 derecede kitleniyor demişti satıcı bize. Ama ben yanlara döndürdüğümde kitleyemedim. Mesela arabada giderken yemek yedirmek için çevirdim kendime diyelim. Kitleniyor mu  o şekilde yana bakarak. Yoksa bize gelen ürün mi hatalı acaba. Yazarsanız çok memnun olacağım.
(1,526 puan) tarafından
Koltuğun on kısmında 0-15 ay ve 15 ay+ olarak ayar yapabileceğiniz bir mandal var orası 15+ daysa koltuk sadece önde ve arkaya bakar pozisyonda kitlenir yana çevrilmiş halde kitlenmez çünkü o pozisyon zaten güvenli bir sürüş pozisyonu değil.

0-15ay konumunda da koltuk yine geriye dönük pozisyonda kitlenir ama bu sefer koltuk öne ceviremezsiniz,  yana dönük pozisyona kadar döner daha fazla dondurmenize koltuk izin vermez.
(499 puan) tarafından
Anladım çok sagolun. Koltuk boşken yana cevirince kayıyor durmuyor. Ama koltuga oğlumu oturttum sanki birşey yedirecekmiş gibi çevirdim o zaman durdu. Kitlenmedi ama sabit durdu. İçinde agırlık olunca kaymadı yani... Demekki her 90 derece acıda kitlenmiyormuş. O gün satıcıya sordum anlatırken kitleniyor dedi de ondan kafama takıldı.... Çok sag olun teşekkür ediyorum..
(430 puan) tarafından
Gönderi eski ama memnun musunuz ve izofix olmadan kullanılıyor mu
(1,526 puan) tarafından
Joie i spin 360 isofixli bir model, isofix olmadan kullanılamıyor.
(499 puan) tarafından
Duchandess bende aldım aynı koltuktan dönüyor olması muhteşem. Yükseklik çok iyi. Isofix sağlam koltuk rahat yatisi yeterli ama tek sıkıntı boşken ses yapıyor. Firma ile konuştuk iade veya degisim yapabiliriz dediler yapıldı değişim istedik. Sıfır verdiler. Ama yani sorun bunda da var. Kronik Bi hata imiş. Alıştık sanırım artık çok rahatsz etmiyor ama bu konudan muzdarip olduk sadece haricinde mem unum isofix olmadan kullanılmaz.
(430 puan) tarafından
Kemerle takilmiyor yani? Biz onu istiyorduk ama isofix yok maalesef
(1,526 puan) tarafından
Hayır kemerle takilmaz,  siz ya isofixsiz modellere bakacaksınız ya da hem isofix hem kemer olarak takilabilenlere.. tam emin değilim ama besafe,  maxicosi, kraft gibi markaların öyle modelleri var sanırım
(430 puan) tarafından
Anladım... gerçekten çok beğenmiştim bunu adac puanı da iyiydi kısmet değilmiş
(499 puan) tarafından
Duchandess sizde de var mı boşken takirti yapması... Kullaniyormusunz hala bilmiyorum ama
(1,526 puan) tarafından
Bir süredir kullanmıyoruz o yüzden net hatırlamıyorum, bir de sanirim ben çok boş kullanmadım hep çocuk oluyordu, eşim daha çok boş kullanıyor ama şuan ne desem yalan açıkçası..  belki boşken üzerinden emniyet kemerini geçirip sabitlemeyi deneyebilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
27 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Göktuğveannesi (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
16 Temmuz 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Crownlady (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
...