0 oy
358 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Selam kızlar kaç aylıkken su vermeye başladınız bebeğinize

8 Cevaplar

0 oy
(152 puan) tarafından
8. Aya kadar kesinlikle vermemen gerekiyor..
(676 puan) tarafından
Hayır havalar çok sıcak ve bu bilgiyi nerden aldın ? Ek gıda döneminde su verilir. Bide havalar sıcak olduğu için çok terliyorlar su kaybediyorlar. Vermen lazım.
(152 puan) tarafından
Doktor bilgisi canım, böbrekleri henüz hazır değil.. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama 6. Aydan sonraki ilk iki üç ay ek gıda değil ek gıdaya geçiş dönemidir..  Eğer emziriyorsan ve sütün yeterliyse şu vermekte çok acele etmemelisin..
(676 puan) tarafından
Her doktor birşey diyor. Ben su veriyorum. Vermedigim gün çişi çok koyu oluyor.
(152 puan) tarafından
Benim oğlum 16 aylık ve çok su içmesine rağmen çişi koyu. Tabi yine sen bilirsin canım ama acele etmek çok doğru gelmiyor bana.
(8,938 puan) tarafından
8. aya kadar kesin vermeme bilgisi dogru degil. Ek gida almadigi surece vermeyebilirsiniz ama ek gidaya gecince su teklif etmelisiniz. İcmezse zorlamaniza gerek yok, cunku anne sutunden ya da formul mamadan yeterli suyu aliyordur.
(864 puan) tarafından
Size 6. Aydan itibaren bebeğinize su vermediniz mi.. yazık gunah yavrucuga siz biseyler yedikten sonra susamiyor musunuz ? Allah rızası için doktor değiştirin bence. Çok mantıksız sadece o mu doktor anlamadım bebeginiz 6. ayda ek gıdaya geçti ve siz şu vermediniz sizi de tebrik ediyorum..
(2 puan) tarafından
Biberonla kaynar suyu içilecek seviyeye gelince veriyorum emziriyorum kendim pek suya hevesli değil almıyor
-Reklam-
0 oy
(381 puan) tarafından
6. Aydayız ek gıdaya başladık şuan tadım aşamasındayız sebze püresi ve yoğurt veriyorum. Püreden sonra 1 2 çay kaşığı su veriyorum zaten su içmiyor bebeğim anne sütü aldığı için ihtiyaç duymuyor sanırım 
0 oy
(152 puan) tarafından
Benim bebeğim şuan 3 aylık, mamaya biraz erken başladık ve mamaya başladığım için doktorumuz çok az çay kaşığıyla da olsa biraz su verebilirsin demişti bize. Hem mama içtiği için suyla ağzını temizlemiş oluyor. Yine de siz kendi doktorunuza danışın. 
0 oy
(8,938 puan) tarafından
180 gunluk olup ek gidaya gectiginde vermeye basladim.
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtikten sonra yani 6 aylıkken başladık 
0 oy
tarafından
Ek gidaya baslayinca vermeye basladim. 

Anne sutu mama veya sadece mama vs degisken durumlar oluyor belki yaz ayı diye doktorlar verin diyordur bilemiyorum ben eylul sonu dogum yaptim doktor ilk 6ay verme demisti doktorunuza beslenme seklinden bahsedin belki 1cay kasigi verin der bebeklerin vucudu ilk 6ay suya bile hazirlikli degil yine de danismanizda fayda var ben verilmez diye biliyorum 
0 oy
(483 puan) tarafından
Dogdugundan beri 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,153 göst.
17 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ervaa (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
0 oy
6 cevap 253 göst.
0 oy
13 cevap 470 göst.
...