0 oy
341 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (855 puan) tarafından
5 buçuk aylığız kızlar bugün artık canıma tak etti bir aydır sallanarak uyuyordu. Öncesinde de sadece şarkı açıyorum dileyerek uyuyordu. Ama son bir hafta artık çileden cıktım hem biberon istiyor hem sallanmak istiyor -(anne kucağında)  hem dönmek istiyor dönemiyor. Artık kızım ağladığında kalbimde bir ağrı hissediyorum o kadar yorgunum ki. Neyse gel gelelim bugün akşam başladım şu saat oldu yeni uyudu. Hoş öncesinde de uyuduğunda kırk kere kalkıp bu saati buluyordu da yinede beş dk on dk uyuyordu şimdi hiç uyumadan bu saati ettik. Şimdi eğitim bitince bir de bu saatte uyumaya alışması. Eğitim alan biri yardımcı olursa cok sevinirim pamuk anneler. Bir de dualarınızı bekliyorum cok sabırsız bir insanım. Sabır dileyin bana lütfen bugün 3 saat uğraştım. İnşallah değer. 
Bebek Ayı 5bucuk

2 Cevaplar

0 oy
(1,086 puan) tarafından
sakin olmaya çalışın bizde bu yollardan çok geçtik önceleri 12 buçuk yada 1 de uyuyordu büyüdükçe enerji atmaya başladıkça yorulmaya başlayıp erkenden yatmaya başlıyorlar su zamana kadar hiç uyku eğitimi vermedim bende çıldıracak gibi oldum hep ama büyüdükçe kendi kendine düzene girdi..

Bebeğin yatma saatine yakın karnını doyurun sonra yere salın oynarak uyur 
(855 puan) tarafından
Canım normal gündüz yerde durmuyor ki gece karnını doyurup yere salayım uykusu gelmeden bir saat önce mızırdanmaya başlıyor uyku sarınca bağıra bağıra ağlıyor. Dışarıda yaşıyoruz doğdu doğalı benden başka kimseyi görmedi eşime bile gidince beş dk oynayıp bana dönüp ağlıyor alsın diye yere bıraktığımı siz düşünün. Beşiğe zaten hiç girmedi bastı çığlığı uyutunca beşiğe alıyorum
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
Allah sabır versin. etrafımda o kadar çok sallayarak uyumaya alışmış bebek vardı ki hiç deneyimim olmadığı halde doğduğu andan itibaren sallamadim müzik açmadım ve usenmeden her kucağına alana sakın sallamayin alismasin dedim. hiç bir şey yapmadan yatağa koyduğum gibi uyuyor bebeğim. Aglatmayin kendi yatağınıza koyun yanına yatıp oynamaya çalışın nasılsa yorulur uyumak ister. Benim deneyimim yok ama bu şekilde yapıp alştıran arkadaşlarım oldu. Kolay gelsin :)
(855 puan) tarafından
Ağlatma taraftarı değilim canım bende ağlatmamaya çalışıyorum öncelikle. Benim kızım kolikti sonra reflü ağzına mide suyu geliyordu bende başlarda kucağıma aldım şarkı soyledim falan sallamadım ama insan çaresiz kalınca her yolu deniyor 5 bucuk aylık olduk hala gaz problemimiz reflümüz devam ediyor. Yani biraz bilinçten bilinçsizlikten değilde bu sallamama olayı çaresizlikten diyelim. Ne mutlu ki size sallamak zorunda kalmamışsınız yoksa burda keyif için sallayan kimsenin olacağını sanmıyorum. Şimdi duş aldırdım masaj yaptım falan olaylarına hiç girmeyelim çocuk mosmor oluyordu ağlarken bu tarz işlerini daha sakinken yapabiliyorsunuz. Göbeği düştüğü günden bugüne sadece aşı günleri duş almamıştır masaj yapmamışımdır. Sabır dilekleriniz içinde çoook çook teşekkür ederim inanın ihtiyacım var :)  teşekkür ederim cevabınız için :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 133 göst.
0 oy
8 cevap 1,214 göst.
0 oy
15 cevap 1,839 göst.
...