0 oy
239 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (6 puan) tarafından
Öksürüğe ne iyi gelir hangi öksürük şurubu iyi ben kreval verdim sagoiik ocağında yazdım sanki etkisini göstermedi ya hangisini alsam iyi gelir 

5 Cevaplar

+1 oy
(501 puan) tarafından
Bazı ülkelerde bebeklere çocuklara öksürük şurubu recetelemek yasak. Çocuğu olan yakınlarının buz dolsbinya da mutfağında muhakkak öksürük şurubu görüyorum.. neden yasak biliyor musunuz? Öksürükle hapsirikla vücut ona zarar veren maddelerden virüslerden kurtuluyor dışarı atıyor. Ciğerler boğaz vs temizleniyor. Öksürük şurubu kullanınca bu yeteneğini bastirmisyoluyorsunuz vücudun ve rahatlama görülüyor olsa da uzun vadede bağışıklığın güçsüz olmasına neden oluyor. 
(67 puan) tarafından
Çok haklısınız.  Semptomları gideriyor hastalığı değil. İyileşti sanıyorsunuz o yüzden.  Oysaki ki  hala daha hasta . Ve ciğerlere inmesine ilerlemesine sebebiyet veriyor.
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Selamın aleyküm tereyağ pekmez karışımı çok iyi geliyor.Bana iyi gelen pekmezse Andız pekmezi alerjik öksürüğe daha cok etkili.
0 oy
(394 puan) tarafından
Kara biber ve yağı ısıt karıştır sırtına göğsüne sür en etkili yöntem sabah akşam yap 
0 oy
(896 puan) tarafından
Ben bitkisel şurup kullanıyorum ilaç değil. Fitospan adı. Bizde baya etki ediyor.
(6,388 puan) tarafından
Doktor bize de onu önermişti ama kullanmadım araştırdım bitkisel sanılan bütün ilaçların diğer ilaçlardan pek bir farkı yok zaten öksürük şurubu kullanmak doğru değil
0 oy
(6,388 puan) tarafından
Ihlamur elma kabuğu karanfil kaynatın 10 dk falan sonra içine ılıklen bal koyup icirin en güzel yöntem 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
25 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hffddfdd4455664 (8 puan) tarafından soruldu
...