0 oy
251 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (416 puan) tarafından

image

image

hangi emzik daha iyi deneyimli anneler 

Bebek Ayı 25 günlük

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzikler kullanmq  süresi 2 ay kuzum bence ona göre bişe tercih etmelisin mben nuk aldım herseferimde 2 tanesi 60 TL dbirde we Baby aldım .bide önemli olan emzik tutması .e bebekten alıyorm herseferinde emzik
-Reklam-
0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
İlla kullanacaksanız bir servet harcamaya gerek yok hangi marka olursa olsun 2 ayda bir değişmeli.  Ben wee baby kullandım sürekli yeniledim fiyatı da uygundu 
0 oy
(291 puan) tarafından

image

Ben de avent aldım ve bebeğim hemen tuttu emzik çok önemli hassas davranmanızı öneririm :)
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Eczane nden 20 tlye aldim her ay degistryorm bu fiyata alıp aylrca degistrrmktn iyidr 
0 oy
(501 puan) tarafından
Ben hiç emzik vermedim. Aslında bebeğinizle yeterince ilgilenecek vaktiniz kosulunuz varsa hiç alıştırmasaniz daha iyi. Çünkü emzikle onu kandırmış oluyorsunuz duygularını ifade yeteneğine zarar vermiş oluyoruz susturuyoruz emzik ile. Aynı zamanda damak bozukluklarına, alışıp bırakmadığında dış boxukluklarina neden olabiliyor. Bir çeşit bağımlılık da öğretmiş oluyoruz. 
(896 puan) tarafından
Bende ilkine vermedim ikincisine vermeye çalışıyorum 3 aylık çünkü iki parmağını emiyor sürekli parmakları şişiyor
(855 puan) tarafından
Emzik bebekte oral tatmin sağlar ve ani bebek olumu sıklığını azaltır canım. Ama verip vermemek kişiye kalmış. Diş yapısınıda bir bir bucuk yaş sonrası bozar.
(896 puan) tarafından
Ben hiç vermedim ilkine canım bu sebeplerden dolayı ikincide de uyku yönünden problem yok ama mesela gece parmaklarını emip geri uyuyor ve acıkınca uyanmıyor 5-6 saat kilo alımı da azaldı alarm kurup kalkıyorum emzirmeye bu sebepten dolayı vermek istedim ama bı kaç kez denedim vermek istemediğim için zorlanıyorum 2gun oldu alalı elini emmeyi bıraktırmak için sadece var mıdır bı öneriniz
(855 puan) tarafından
Valla benim kızçem ne göğsümü tutmakta zorlandı ne biberon ne emziği canım seçici değil o konuda pek refleksi cok kuvvetli dedi doktor da rota olurken ebemizde dedi. Ama kardeşim reçele batırdı pemçkmeze batırdı ara ar yeğenime denedi tuttu. Geç başladığı için bırakmasıda kolay oldu 2 günde bıraktı 13 14 aylıkken.
(501 puan) tarafından
*Aslında emzik ani bebek ölümünu azaltmiyor yatağında yastık yorgan battaniye kullanmak ihtimali artırıyor emzik olursa burnu bunlarla kapanırsa bir ihtimal hava alacağı yer olur diye emdikten böyle bahsediliyor bir satış pazarlama yöntemi bu. Çok da işe yarıyor herkes emzik kullanıyor. Buarada yatağında yastık yorgan oyuncak falan bırakmamak çok önemli gerçekten..

* Canım yavrum acaba aç mı kalıyor? Belli aylarda bebeğin elini kesfetmesi söz konusu olduğu için bolca ağızlarına alıp emiyorlar bu gelişimin bir parçası olarak görülüyor. Ama sizin durumda başka bişey olabilir. Bence bir uzman ile görüşün. Kısa bir zamandır yapıyorsa geçici mi diye kendinize fırsat da verebilirsiniz. Yeterince yiyip yemedigini kontrol etmek için çişli bez sayısına bakmak lazım. Kaç aylık acaba yavrunuz?
(855 puan) tarafından
Canım bende bu abos ciddi ciddi travma oldu çok araştırdım. Bebeğimin doğumda nabzı durdu kaybetme korkusuyla. Emzik derin uykuya dalmayı önlüyormuş bu sendromun da nedeni belli değil ama birden kalbin durması nefes alamaması hatta beyinde bir yerde uyanmayı sağlayan bir kısmın işlev bozukluğu olduğu düşünülüyor. Ayrıca kızım kolikti çatlarcasına ağlıyordu emzik kullanması her türlü işime yaradı. 5 saniye susması bile dinlendi hissi veriyordu bana. Mosmor oluyordu göbek fıtığı oldu vs vs. Kundak da cok denedim ama girmedi hiç sevmedi kundağı.
(501 puan) tarafından
Ah yavrum benim. Eltimin bebeği de öyle  çok ağlıyor ve göbek fıtığı var yavrucagin. İki haftalıkken bebeğim çok ağladı bir gün eşim ben bir panikledik dünya yikiliyor bizim için. Kaynanam sağ olsun yanımdaydı destek için normal şimdiki çocukların hepsi böyle dedi beni rahatlatmak için eltimle yeğenleri ile falan konuşturdu. Ben çok kalabalık bir aileden geliyorum ama hiç böyle sey görmedim. Bebek böyle ağlıyorsa sancilaniyorda ciddi ters bişey vardır diye düşündüm . Kaynanamla konuştuk aslında bizim nesildeki çocuklar da böyle değildi simdikiler böyle dedi. Her taraf kolik bebek dolu. Ben bilmediğimiz bir uygulamanın buna yol açtığını düşünüyorum. O nedenle tüm akrabalar aradı çok iyi niyetle sagolsunlar gaz ilacı vs onerisinde bulundu koliktir o dedi, doktorumu aradım aynı şeyi söyledi. Kullanmadım biraz zaman vereceğim beslenmemi düzelteceğim gaz çıkarma tekniklerini öğrenip uygulayacağım dedim . Eşim destek oldu. Şükürler olsun geçti gitti. Belki bir buçuk iki gün sürdü. Birkaç hafta sonra bir kez daha olmuştu bir gün süren. Eşim kampa gitmişti, ilk defa böyle fena halde ağlıyor ne yapsam fayda etmiyor eşimi aradım hoparlöre aldım babasının sesini duyduğu gibi sakinleyio uyudu  meğer babasini özlemis. Babasını bilmez diyorlardı o haftalarda ..

Şimdilerde bebekler ağlayınca ya kolik ya atak haftası diyorlar , yavrucak derdini anlatamiyor
(855 puan) tarafından
Aynen canım oyle haklısın bende katılıyorum yediğimiz içtiğimiz her şey değişti hepsi kimyasal ondadır diyorum bende. Siz sayısını hatırlıyorsunuz ağlama krizlerinin bem inanın sayamam hala gaz problemimiz var damla bizde cok rendik doktorumuzda cok direndi kullandırma ak için sonunda yine kullandık.
(501 puan) tarafından
Allah bebeklerimizi korusun
(896 puan) tarafından
3 aylık canım gelişimi iyi 62 cm di boyu 6 kilo 3200 doğdu dediğim gibi gece beslenmesi kendisi azalttığı için ve herkeste kendi acıkınca kalkar dediği için ben alarm kurmuyordum hem çok ta terliyor hemde uyanmasını için sık sık emmedi zaten 1 aydır meme reddi tarzı bişey yaşıyoruz memeyi emerken sütüm tazyikli olduğu için bırakıp bırakıp tekrar alıyordu şimdi biraz düzeldi dediğim gibi gece beslenmesini elini emerek azalttığı için kilo alımı yavaşlamış ti şimdi ben alarm kurup kalkıyorum ilk kızımı da 27 ay emzirdim 3 aylık hamileyken bıraktım o çok sık emiyordu sadece ilk ay 2300 kilo almıştı biberon alıyordu bu biberonda almıyor buzlukta sütlerim var ilk sütlerin çoğunu döke saça vermeye çalıştım ama nafile
0 oy
(71 puan) tarafından
Bi emzige o kadar para verilir mi ya, zaten alıp almayacağı da belli değil, benim bebeğim ne yaptıysam almadı emzik, bu fiyata alsaydım kahrolurdum heralde 
0 oy
(23 puan) tarafından
Ultra air kesinlikle tavsiyemdir,Ama bebeğiniz emmek istemezse de yapabilecek birsey yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
1 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Zell342 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 418 göst.
0 oy
24 cevap 803 göst.
...