0 oy
94 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (226 puan) tarafından
Selamünaleyküm hanımlar kızım beş aylık başını çok kaşınıyor bugünler konak da olmadığını rağmen duş aldırmadan zeytin yağı sürüyor bekletiliyorum ama hiç faydasını görmedim önerebileceğiniz bir bebek saç yağı varsa yazar mısınız lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki kuruyordur. Kullandığınız şampuanı değiştirip, yıkama suyununda 37 derecenin üzerinde olmamasına özen gösterirseniz düzelebilir.
(226 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim . Bilmiyorum aslında  saçları kuru değil  ve yıkma suyum hep 37 derece altındadır. Ayrıca doğudan beri aynı şampuanı kullanıyorum.
tarafından
Kuruyordur dediğim saçları değilde kafa derisi. Kaşıntı zaten kuruluktan olur. Eğer sudan değilse mutlaka sampuandan ve ya kıyafetlerini yikadiginiz deterjandandir. Içeriklerini dikkatli okuyun ve araştırın. Böyle bir durumda yeni bir yağ, krem alıp sürmek işe yaramaz. Aleovera bitkisi, saf zeytinyağı gibi doğal nemlendiriciler kullanın.
(226 puan) tarafından
Derisi  de kuru değil canım ama şampuanını değiştirmeye düşüyorum inşallah.  Kıyafetlerini sıvı deterjanla yıkıyorum ve 2 kez duruluyorum ve hepsi pamuklu.  Benim cildim de çok hassas bu konulara çok dikkat ediyorum canım.  Kullandığım zeytin yağı yüzde yüz doğal babaannesi özellikle kızım için getirdi ama bir işe yaramıyor
tarafından
Hangi marka şampuan ve deterjan kullanıyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(501 puan) tarafından
Sampuandan ya da sabundan da olabilir. Terlemeden de olur.  Ben günlük yıkıyorum bebeğimi sadece su ile yıkıyorum onu, haftada 1 şampuan kullanıyorum. Onu bile kullanmadım gelmiyor. 
(226 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Ben de her gün duş aldırıyorum ama 2 günde bir şampuan kullanıyor her gün değil.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
2 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elanur duman (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
0 oy
4 cevap 252 göst.
26 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Areninannesi (10 puan) tarafından soruldu
...