0 oy
220 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
Çocuğunuz 2 yaşına yaklaştığı zaman kaç numara ayakkabı giyiyordu. 22 26 aylar arası 

4 Cevaplar

0 oy
(130 puan) tarafından
Oğlum 26 aylık 2 aydır 23 numara giyiyor. 
(32 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için :)
-Reklam-
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Kızım 23,5 aylık, 4 ay önce Vicco'da 22 numara spor ayakkabı almıştım, kifidisten de 21 numara yazlık deri ayakkabı. Alırken önünde 1 parmak boşluk vardı, şuan giyiyor ama dar gelmek üzere, hatta bu günlerde vicco spor ayakkabının 23 numarasını almayı düşünüyorum 
(32 puan) tarafından
Teşekkürler yorumunuz için :)
0 oy
tarafından

Başkasının çocuğunun ayak numarası size ne gibi bir fayda sağlayacak ki? 


Eğer ayakkabı numarasini öğrenmek istiyorsanız ölçerek belirleme yöntemi var internetten bulup yapabilirsiniz 
(32 puan) tarafından
14 aylık bebeğimin ayak numarasını ölçerek ileriki aylardaki ayak numarasını bulamam değil mi?  Burada soruyorum ki aşağı yukarı tahmini bir cevap alıyorum sonuçta o aya gelmiş bir çocuğu yetiştiren, ayakkabı alan bir anne var. Tecrübesi var. Sizin fikrinizden yola çıkarsak internette bebeklerin aylarına göre kilo ve beden bilgileri de var. Yüzde yüz tutuyor mu hayır veya 1 yaşındaki çocuğa 1 yaş kıyafeti alıyoruz küçük gelebiliyor. Özetle yaşanmışlık çok farklı. Size tavsiyem soru bağlamını anlamadan yorum yapmayın. Maksadınız bana yardımcı olmaksa - ki sanmıyorum - yorumunuza başkasının ayak numarası size ne fayda sağlayacak tarzında bir uslupla başlamazdınız. İnternette her şey yazıyor bunu hepimiz biliyoruz, buraya üye olduğunuza göre siz de her şeyin cevabını oradan almıyorsunuz. Bu sayfada hiçbir zaman böyle uzun bir yorum yazmadım fakat böyle anlamadan kötü bir uslupla yorum yazan birine karşı duyarsız kalamadım. İyi geceler.
tarafından
Hanımefendi saldırıya geçmeden önce keşke mantık çerçevesinden bakmayı deneseydiniz.

Sizin de dediğiniz gibi her çocuğun gelişimi , kilosu kemik yapısı farklı buraya yorum yazanların birinin çocuğu uzun boylu iri yapılıdır , diğeri minyondur ayakları küçüktür bu sebeple aynı yaşta ayak numaraları aynı olamaz .

Aynı sebepten dolayı da ayak numarasının tecrübeyle yaşanmışlıkla hiç bir alakası olmayıp yine yorumların size yardımcı olacağını düşünmüyorum.

Ölçüm diye bahsettiğim konuda çocuğunuza ayakkabı alacağınızda elinize mezurayi alacaksınız ayak tabanının bir kaç bölümünden ölçeceksiniz ve doğru numarayı bulacaksınız. İleri dönük bir ayakkabı düşünüyorsanız da denemeden almanızı tavsiye etmem ne şekilde gelişim göstereceğini tahmin edemezsiniz.

Size de iyi geceler
(32 puan) tarafından
Saldıraya geçen sizin uslubunuz. Hala da devam ediyorsunuz. Ayak tabanının ölçüldüğünü herkes biliyor yeni bir bilgiymiş gibi söyleyip duruyorsunuz.
Hala sorumu anlamamışsınız ileriye dönük soruyorsanız diyorsunuz. Tabi ki ileriye dönük soruyorum yoksa neden ay vererek sorayım. Şu an çocuğuma nasıl ayakkabı alacağımı biliyorum. Size de cevap yazmayacaktım ama emir kipiyle yazmanız rahatsız edici. Karşınızda çok cahil insan varmış gibi en bilinen şeyleri basit basit tarif ediyorsunuz komik oluyor. Ben ileriye dönük bir soru sordum sizin söylediğiniz durumların da farkındayım bunları sormuyorum alakasız cevap yazmanıza gerek yok. İleriye dönük de ayakkabı aldım hiç pişman olmadım.
tarafından
Basit basit anlatmama rağmen çok faydası olmamış belli ki.
 
İki cümle yazdığım yoruma satırlarca ateş püsküren siz kalkmış üsluptan bahsediyorsunuz .

Ama size ayıracak gereksiz vaktim yok
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Oğlum 22 aylik 24 numara giyiyor cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 372 göst.
0 oy
1 cevap 402 göst.
0 oy
10 cevap 387 göst.
0 oy
7 cevap 486 göst.
...