0 oy
309 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (106 puan) tarafından
Kizlar oğlum 4 ayı doldurdu .. ateşi 37.8 yükselmis üzerini çıkardım soğuk bez falan koydum düştü..ağzından salya akıyor.. diş için erken mi sizce yoksa boğazı falan mi indi ki ? Acile gitsem şu an ateşi düştü calpol falanda var evde ondan vercem . Sizce ne olabilir tecrübeli anneler ?
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(6,408 puan) tarafından
4 sylik bebek dis çıkarabilir het bebek aynı olmuyor oğlum 5 aylıkken alttan iki çıkardı 
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Kuzum seni korkutmak istemem ama dikkat et benim bebeğim 5 ay 2 günlükken geçen haftalarda aynı dedigin gibi ateşi çıktı hemen ateş düşürücü verdim düştü gibi oldu geri yükseldi herkes dişten korkma Felan dedi ben hastaneye götürene kadar ateş 39.5 oldu hemen serum Felan takıldı oana rağmen düşürmekte zorlandı doktorlar bigaz enfeksiyonu dediler acilde sabahına kendi doktorumuz muayene etti ve sonuç Corona ciktti Allah'ım esirgesin 14. Gün hâlâ bebeğim huzursuz hâlâ halsiz ve hâlâ ateş devam ediyor ateşi hâlâ bile 37.5 larDa
0 oy
(9,118 puan) tarafından
İçeride ateş varken dışarıdan soğuk uygulamak vucutta tezzat durum olduğu için havale sebebidir.eskiden duyup öğrendiğimiz doğru bildiğimiz yanlış. Sirkeli su fakan aynı şekilde. Ilık su ile duş aldırın ama havlu ile kurtulamayın hemen. Duşta tutun mümkün olduğu kadar. Grip de geçiriyor olabilir. Çocuğun genel durumu kötü ise doktorunuzun söylediği ölçüde ateş düşürücü verebilirsiniz. Ama sürekli ve dönüşümlü verilen ateş düşürücü vermeyin. Tam 38 olmadığı sürece yine vermeyin. Eğer grip varsa vücut virüsü yok etmek için ateş çıkarır. Hastalıklar da metabolizma hızlı çalışır ve diş de çıkar.

Benim iki çocuğum da 4 aylık çıkardı ilk dişini. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
2 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.
23 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ural (463 puan) tarafından soruldu
...