0 oy
397 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızım 30 aylık. Bezi hiç istemiyordu bende karar vererek tuvalet eğitimi verelim dedik. Bez bitti artık yok dediğimizde tamam dedi. Bugün 2. gün hiç aramadı. Çiş,ekk gelince şöyle diyoruz tamam diyor. Ya çişi yapıp yanımıza geliyor yada  kızım çiş,ekk var mı dediğimiz an bırakıyor.

Lazimliga oturuyor ama orda hiç yapmadı. Tuvalete suyla oynarım diye gitmek istiyor. Şimdiden gözüm çok korktu.

Sizlerden tavsiye bekliyorum.

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Canim sabretmen lazim. O bexi çıkardıysan asla baglama. Bir iki defa denk getirirsen lazimliga onuda beraber yıkarsanız eminim suyu seviyordur soylemeye baslayacajtir. Ozellikle uykudsn uyanır uyanmaz oturt lazjmliga ozaman mutlaka denk gelecektir. Ilk denk gelmede odullendir iste yaparsan supriz var beraber suda yıkariz falan o sekilde heveslendir. Benim  kizim ilk 6 gun hep altina yaptı sonra biraz lazimlik biraz alt derken 13.gun tamamaen soyledi anne cis diye. Bizimde kakayi soylememz zaman aldi Bi kac ay hep alt8na yaptı demedi sonra alisti sukur. InsaAllah sende en kisa zamanda alistirirsin canim
(119 puan) tarafından
Çok teşekkür içim rahatladı. Öyle de detaylı güzel yazmışsın. Allah senden razı olsun, içime su serptin. Takmaya geri niyetim yok ama gözüm korkmuştu. Dikkat edeceğim yazdıklarına.
Profil image (718 puan) tarafından
Aminn Rabbiim senden de razi olsun canim faydali olduysam  ne mutlu.
-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından
Benimde kız 29 aylık 2 haftayı devirdik hafif kaçırıp çiş diyor gerisini lazımlığa yapıyor ama kakayı söylemiyor. Hep altına yapıyor lazımlığa yapmıyor. Çözmeye çalışıyorum. öyle 1 haftada falan ancak çişi hafif kaçırıp söylemeyi anlıyorlar. 
(119 puan) tarafından
Canım,çok teşekkür ederim:) Sen yolu yarilamissin darısı bize,tavsiyen varsa alırım
(721 puan) tarafından
Steaker yapıştırıyor her seferinde ödül gibi hoşuna gidiyor. Lazımlığı biz önceden koyduk ben giderken o da geliyordu oraya kıyafetiyle oturuyordu ben anlatıyordum. Kendim rol yapıyordum çişim geldi nereye gitcem diye elimden tutup tuvalete götürürdü. Lazımlığı hiç yadırgamadan oturuyor ama kakayı ilk bir iki yaptı korkmuş olabilir bizim yanında olmadığımız anı kollayıp altına yapıp kaka diye söylüyor. Dışarda da tuvalet arama arabayı durdurma işi uzun olduğu için portatif poşet geçen lazımlıktan (baby plus) aldık arabanın içinde işini hallediyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 269 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
0 oy
7 cevap 376 göst.
10 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Dino (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
11 Ocak 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Dino (25 puan) tarafından soruldu
...