0 oy
548 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
kizlar merhaba burda yeniyim .bisey sorcaktim ..... doktorum su verme anne sütü yeterli demişti ...10 gün sonra bebegim 3 aylik olcak  ve hic su icirmedim doktorum verme dediyi icin .. ama  ben hergün bebegimi ılık suda banyo etdiriyorum suyu cok seviyor .... ve hava sicak oldugu icin serinliyor rahat oluyor    nesye ..bu gün    ılık suyun  icerisine  yatirirken yalnişlikla elimle yüzüne su  vurirken   elimdeki su agzina gitdi ve  ben bogulcak diye korkerken      bebegim agzina  giden suyu öyle bir ictiki ben bile şaşirdim .acaba susuz oldugu  icin ola bilirmi ..?? ve ya hergün  ılık su icirsem bisey olurmu ki?

8 Cevaplar

0 oy
(741 puan) tarafından
Bebeğim beş aylık olucak hala su vermiyorum sadece anne sütü 
-Reklam-
0 oy
(8,955 puan) tarafından
Doktorunuzu dinleyin. İlk 6 ay gerek yok.
0 oy
(337 puan) tarafından
Anne sütünün %80i sudur. İlk 6 ay anne sütü alan bebeklere önerilmiyor. Suyu sevmesi normaldir.Susuz kaldığını bezinden anlayarak içinizi rahatlatabilirsiniz . Susuz kalmış bebek bezi kokulu ve koyu renklidir. Ve bazı bebeklerde cok acık renkte pembeye yakın kan görülebilir.
0 oy
(133 puan) tarafından
Ben 4 gunluktu vermeye başladım doktorum ver ara ara dedi bi sıkıntı yok çok sükur havalar cok sıcak cocuk napsin
0 oy
Profil image (1,658 puan) tarafından
Bana doktor her emzirme ardından 1 çay kaşığı ver demişti vermezsende korkma 6 aya kadar demişti ama özellikle bu ara enfeksiyonlar yaygın olmaya başladı bebekler sıcaktan sıvı kaybı çok yaşadığı için şuan doktorlar bile su verin diyorlar doktorlar genelde kötü bişey olmadan sözde tıp okudukları için herşeyi bildikleri için söyleniyorlar iş ciddiye binincr yapma etme dedikleri bir anda yap et'e dönüyor insanları böyle çelişkide bırakıyorlar. Su verin her emzirme ardı hiç birşey olmaz su bu kadar kötüyse bebek için mama içindede su var oda kötü o zaman mantık ararsak
0 oy
(277 puan) tarafından
Anne sütü 90% sudu
0 oy
(483 puan) tarafından
Doğduğu andan itibaren hep werdım ilk kızımda da verdim suan 16 yasında şukur 
0 oy
(58 puan) tarafından
Havalar çok sıcak canım ara ara çay kaşığıyla ver hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Evet anne sütünde su var ama o da nerdeyse sıcak zaten :) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,227 göst.
15 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gilraen (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 567 göst.
9 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Erra12 (219 puan) tarafından soruldu
...