0 oy
246 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Mrb hanımlar kızım 3.5 aylık doğduğunda 3.600 doğdu şimdi kilosu 5.400 bu ay neredeyse 100 gr tek aldı bende sütüm yaramıyor diye aptamil mamaya başladım mamayı içince Bi kaç saat geçince süt kesiği gibi kusuyor ama sütümü de vermeye çalışıyorm ancak sütümü emmiyor ayakta bazen emziriyırum üstelik mamayı da yemiyor.  Emerken memeyle savaşıyor sanki istemiyor sürekli ağzını çekiyor.  Çok usluydu Bi kaç gündür sürekli gezdiirnce susuyor.  Çok yoruldum ne yapmalıyım

5 Cevaplar

0 oy
(1,098 puan) tarafından
Farklı markalar deneyebilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(910 puan) tarafından
Sütünüzü sağip biberonla vermeyi deneyin ne kadar içtiğini anlamış olursunuz
0 oy
(39 puan) tarafından
Anlattığınız durumun aynısını 2 aylıkken bizde yaşamıştık. Nerdeyse emerken savaş halindeydik. 2-3 kez çekiyordu sonra beni itmeye ve ağlamaya başlıyordu. Günlerce sebep aradık. Sonra doktorumuz bize süt alerjisi olabileceğini söyledi. Bebekler kendilerine zarar verecek şeyleri bilirler. Senin sütünden gelen süt proteinleri onu rahatsız ediyordur oda bu yüzden emmek istemiyordur demişti. Normal mamaların içeriğinde de süt tozu olduğu için onlarda aynı şekilde yasaklandı. Ben süt ve süt ürünleri içeren hiç bir şey yemedim. Ve 3 gün sonra inanılmaz bir şekilde bebeğim beni emerken uyuyakaldı. Mutluluktan ağlamıştım. Normal mama yerine de alerjik mama kullandık. Yani bı süt alerjisi açısından degerlendirin bence. Bu arada benim oğlumda cok kusardi.
(653 puan) tarafından
Mamaya aynı tepkiyi veriyo muydu peki yada başka bir şekilde anlayamadiniz mı yani kaka problemi olarak
(653 puan) tarafından
Beni de emmek istemiyor ağlayıp duruyor bir dk emiyo yada emmiyo bırakıp ağlıyor ama mama verince lokur lokur içiyor yani olsa alerjisi mamaya da aynı tepkiyi vermez mi
(39 puan) tarafından
Mamaya aynı şeyi yapmıyordu. Aynı şekilde sürekli mama istiyordu. Ama fazla içtiği için sürekli kusuyordu ve hazımsızlık yaptığı için uykusunda sürekli ikinir gibi hareketler yapıyordu. Onun dışında başka bir belirti yoktu. Sadece doktorumuz bunu söylemeden 2 gün önce sanki isilik gibi boynundan gövdesine inen küçük küçük kızarıklıklar başlamıştı ama abartacak kadar çok değildi. Hatta ben o dönem çok kalın giydirdigim için olduğunu zannetmistim ama diyete başlayınca hemen geçmişti.
tarafından
Atak diyorlar canim  bizde 3 bucuguz, 4 ay atağı erken baslayabilirmis, benim kızımda memeyi red ediyor, gece yada gündüz uyku sersemi emiyor bir daha emmiyor ebe sakin vazgeçme bu süreç geçici memeni bırakır dedi. Ben normalde  günde 4 kez 90 cc mama veriyorum. Yine aynıyım mama da veriyorum emziriyorumda uyku sersemi olunca.
(14 puan) tarafından
Mama almıyor 30 cc onu da kusarak çıkarıyor bebeğiniz kaç aylık
(14 puan) tarafından
Pardon 3.5 yazmışsınzı
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Sütüm yaramiyor diye bi kavram yok internetten arastir
0 oy
(598 puan) tarafından
süt kesiği gibi kusması fazlasını çıkardığı anlamına gelir gayet nnormal canım her bebek kusar zate böyle. atak haftasında olabilir bebeğiniz. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
7 cevap 301 göst.
12 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Meraklı (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 548 göst.
...