0 oy
362 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (454 puan) tarafından
Beni tanıyor gülücükler saçıyor bana. Babası çalışıyor bir tek aksamlari görüyor onu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal tabi ki daha çok küçükler sık görmedikleri için ve beslenme konusunda anneye bağımlı olduklarından babaları pek umrunda olmuyor benimkide oyleydi dahaa yeni fark ediyor bir babası olduğunu :))) 
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Sürekli görmediği içindir 
0 oy
(748 puan) tarafından
5ci aydan sonra yabancilama tanima basliyor canim.

Senide icindeyken hep sesini duydugu icin taniyir normal yani
0 oy
(718 puan) tarafından
Biraz daha geçmesi lazım canım onu tanıması için öncelik annede:))
0 oy
Profil image (1,252 puan) tarafından

Bebekler aslında anneden sonra sesine aşina olduğumu tek kişi babadır. Aslında bilimsel olarak 2. Haftadan itibaren babalarını seslerinden ayırt edip tanıyabilirler. Size tavsiyem işten geldikten sonra mutlaka babasıyla vakit gecirsin. Benim kızım 6 aylik doğduğundan beri babasını bilir Allah var eşim çok ilgili Bi baba şu 6 ayın yarısını o gece uykusuz geçirmiştir yarısını ben. Vakit gecirmesi lazim ten tene temas etmesi.fiziksel temas kurmaktan çekinmeyin. bebeğinizin başını omzunuza yatırmak ya da hafifçe sallamak onu güvende hissettirecektir.bakımını sadece anneye bırakmayın. siz de gerektiğinde bakımını üstlenin. ağladığında onu sakinleştirin, besleyin ya da altını değiştirin. bu, aranızdaki bağı güçlendirmeye yardımcı olacaktır.

0 oy
(257 puan) tarafından
Oğlum 4 aylık olacak hep babasını tanıyor oda işten sonra görüyor sadece
0 oy
Profil image (166 puan) tarafından
Eşimin kızım doğduktan bir ay sonra mesai saatleri değişti artık eve daha geç gelmeye başladı geldiğinde uyuyor, işe giderken uyuyor oluyordu. Olacak gibi değildi vardiyasını kızıma göre ayarladı çok şükür yönetici olduğu için bunu yapabildik ki çocuk babayı unutmasın. 2. Ayından beri babasının daha çok fakında 3.5 aylığız babayı gördümü sesini duydumu yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor, gülücükler saçıyor, agular bugular cıvıldıyor. Size tavsiyem eşiniz işten fırsat bulduğu tüm zamanlarda sizin bazı görevlerinizi de üstlensin çünkü bu miniklerin anneden sonra koşulsuz bağ kurdukları diğer kişi baba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
6 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aleynaz (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 659 göst.
0 oy
2 cevap 301 göst.
7 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mervişşş (42 puan) tarafından soruldu
...