0 oy
185 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (417 puan) tarafından
 Kızlar uzamış sarılıktan dolayı çocuk doktoru çocuk metobolizmaya gönderdi. Orasıda gastroenteroloji de görsün dedi. Bugün gittik doktor karnını muayene ederken hep gaz var dedi. Gerçekten de bebeğim iki gündür emerken uyurken bacağını çekip bir anda sancılı gibi bağırarak ağlıyordu emince rahatlıyordu. Ne önerirsiniz dedi biogai önerdi günde beş damla. İlk sorum ben bunu ne zamana kadar kullanacağım ikinci sorum beş damlayı aynı ayna mı damlatacağım üçüncü soruk bunu kullanırken dikkat etmem gereken bir şey var mı emzirmede vs de
Bebek Ayı 35 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(19 puan) tarafından
Canım bizde kullanıyoruz. Çay kasigina 5 damla koyup 1 kere veriyorsun. Özellikle buzdolabında saklanması gerekiyor. Bebeğinin kontrollerini gittiğinde sorabilirsin  bende aynı şekilde hala devam ediyorum  . Biz şuan 63 günlüğüz. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben şikayetleri geçene kadar kullanıyorum. Evet 5 damlayı tek seferde gece uykusuna yatmadan verin. Kullanmadan önce çalkalayın. Oda sıcaklığında muhafaza edin açtıktan sonra. 
(84 puan) tarafından
Eczacı dolapta sakla bozulur dedi
tarafından
Peki o halde dolapta saklayın.
(84 puan) tarafından
Saklıyorum zaten
tarafından
Prospektüsten bir kısmı aynen yapıştırıyorum buraya.
5. BİOGAİA®’nın saklanması
BİOGAİA®’yı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.
2-8°C’de buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 4 hafta süresince oda sıcaklığında
saklanabilir.
Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.
0 oy
Profil image (874 puan) tarafından
Biz 6 aya kadar kullandik mama kullaniyoruz hep gazliydi kabizlik vardi cok cektik tam bitecek dedik ek gidada tekrar başladi allah annelere yardim ede ... gunde bir kere 5 damla belirli bir saat belirle misal ben sabah uyandiginda mamadan sonra veriyordum ama tek basina gaz icin yetmeyebilir ben yaninda metsil nurse harveys gibi markalarida denedim... İlacin yarayip yaramadigini zamanla anlarsiniz zaten.. karnina masaj yapin bisiklet surme hareketlerini yapin.. karnina baski olsun yuzustu koyun dikkatli sekilde.. ilik banyo rahatlatir saglikla buyusun 
0 oy
(153 puan) tarafından
Ben akşam üzeri gazı daha fazla olduğu için akşam veriyorum. Bir seferde 5 damla veriliyor. 
0 oy
(531 puan) tarafından
3 ay kullandık biz sonrasında ara ara yine masajlarla rahatlattım. 3aydab sonra aşırı gaz sıkıntısı olsaydı devam edecektim. Çok şükür olmadı. 5 aylığız. Hergün düzenli aynı saatte vermeye çalışın. 1 ay fayda görmemiştim. Sonrasında eczacı saat düzenini söyledi öyle faydasını gördüm. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 134 göst.
4 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Alpişkonunannesii (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
31 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yesill (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
19 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Meloshh (30 puan) tarafından soruldu
...