0 oy
466 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (333 puan) tarafından
tarafından kapalı
Benim ilk bebeğim. Allah hepımızınlını bağışlasın öncelıkle. Cok zor hamılelık yasadım kronıklesen idrar yolu enf. Tedavıler yatışlar. Sonra 5 ayda bebeği kaybetöe korkusu. Damar dırencı su qzalması ve preklemsi erken doğum.  Şükür ki. İkimzide sağlıklıyız.eğerli hastaneye 1 saat daha gç gitseydık ölüyormusuz. Şükür ki geçti. Meme reddiyle başladı herşey. Emmek istmedi. Ben cok yıprandıö çok denedim olmuyor. Ole yıprandım ole ağladım. Ki anlatamam. Saçlarımı yoldugumu biliyorum yetersız anneyım diye. Sonra gazlar ve gazlarr. Dusununki gobek fıtığı olustu.o gaz sancılqrı ne denedıyaem olmadıno ağladı ben agladım. Sarılık bahsetmiyorum bile. Sonra mama değişimleri aşırı gaz yaptılar kaka yapamama. Hopp süt ürünleri alerjısı. Tam düzene gırdo derken reflü omuzlar su kusmuk. Hala gazı ve karın gurultuları bitmiyor. Reflü içim tedavı yapoyorız eh rahatlıyor ama bıraz. Koca adam gibi geğiriyor çocugum. Bır kac doktora gttım ama tatmın olamıyorum kızlar. Şimdide burmu tıkalı alerjık dediler. Doktora goturuyoeum sureklı yok dıolar ama bişey sureklı huzursuz oğlum mutlu bir bebek olamadı. Bugun kbb uzmanı ilaç yazmıs tabıkı okudum ilaçda kortızojin var. Heöen tanıdık eczaneden bilgi onlar baska doktora hemen sordular vermesınler çok kucuk dedıler. Ole sasırdım kı artık ben. Cıkamıyorum hep bi sorun var. Dısarı cıktım bugun burnunmdan geldı. Benmi bunları yaşıyorum yoksa başka yaşayam var mı valla psıkatrıye gtcem artık ağlamakdan yoruldum. 
Bebek Ayı 2.5
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(79 puan) tarafından
zor surec allah yardimcin olsun ama iyi kotu 5 6 ay sonra hepsi geciyor benimde bebek erken dogdu meme emedi uzuldum her yolu denedim olmadi  sarlik oldu hatanede yatik git emzir altini degistir altan dikislerim hepsi acildi yolda giderken durup sonra yuruyordum okdar aciyordu sonra mama verdim kendimi uzmedim her yolu denedim olmadi bende isterdim ama almadi.
(333 puan) tarafından
Surelı cocukda bır hastalık cıkyor napıcam sasırıyorum. Cok zor inanın çok
(65 puan) tarafından
Sabsiplex 4 kez günde 10 damla ve biogaia kullan benim oğlumda kolikti sip diye kesti .
(333 puan) tarafından
Ben hepsnını kullqndım canım onlsr daha cok agrı yaptı
(42 puan) tarafından
Bi an kendimi dinledim sanki benimde gebelik çok zor gectı son 3 ay hep yattım erken doğuö olacak tı 6 aylıkken serkaj atıldı devamlı hastanedeydik hep korku doğdu 3ay zorla emdi mememi sonra tamamen kesti anlıom seni emin ol bizdede kusma çok vardı 7 ay çektim şimdi düzeldi yeni 9 aylık kızım emin ol geçıo canım bende acaba beni sevmiyorda o yüzden mi emmedi diom ama her bebek emecek deil diom sonra bide benimki hep huysuz hala bile almadıgım oyuncak kalöadı hoppala aldım oyum halısı aldım salıncak aldım birsürü bebeği topu say say bitmez ama yınede  huysuz ne yapalım çekecez onlar büyüyecek herşey gececek merak etme
(333 puan) tarafından
Ağlaöakdan harap oldum inan harap
(8 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun çörek otu yağı kullandınız mı çörek otu yağından günde bir iki damla verin ağzina ve karnına ayaklarının altina sürün karnina yağı sürdükten sonra ılık bezler koyun Rabbim şifa versin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 988 göst.
6 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elifsertelen (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 598 göst.
28 Haziran 2022 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Nurr00 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 228 göst.
3 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nghnanne (96 puan) tarafından soruldu
...