0 oy
127 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
Merabalar ya öyle bı zor dönemden geçiyorum ki belki yaşayan olmuştur dye sormak istiyorum kafayı yedim çünkü çocuğum 2  bucuktan iki ay büyük 2 buçuk yaşında tuvalet eğitimine başladık önce zorlandı büyüğünü yapamadı bı hafta kabız oldu klozete yapmıyordu yapsada altına ediyordu sonra alsti ikisini de güzel bı seklde yapıyidu sonra yine kabız oldu ondan SONRA çocuğa bişey oldu kakasini altına yapıyor ne dediysem olmadı tamam anne bı da yapmcm soylcem dese de yok geldiği an yapıyor yapınca söylüyor ben çok bunaldım tam alsti derken niye böyle oldu tahmini olan varmı acba ne yapmam gerekiyor?

1 cevap

0 oy
(35 puan) tarafından
Kabiz olmaktan korkuyo olabikir .kaka saatine dikkat edin yemekten sonra lavaboya götürün orxa oyun oynatın mümkünse normal tuvakee götürün comelsin suya sivi sabun dökün köpük falan yapın. Kaka saatine dikkat etmeniz lazım ki o saate onu tuvakete gotrm3nuz lazim .
(71 puan) tarafından
Bnm kız 4 yaşında o bile yapıyı bnde çok bunaldım ne deediysem ne yaptıysam yok kaciriyo sinirlerim bozuldu artık tamam yaomicm diyo yine aynı tuvalete gitmeye useniyo galiba bi de ilgi bekliyor kardeşi var yeni napicmmi şaşırmış durumdayım
-Reklam-

İlgili sorular

...