0 oy
179 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (42 puan) tarafından
İlk ishal le başladı sonra yeşile döndü sağlık ocağına gittim ilaç verdi 5 gün verdim geçmedi doktora sordum oda acile git dedi .gittim acil doktoru kaka testi istedi 6 saat hastanede bekledim yapmadı günde 5 6 sefer yapıyordu ishal olduğundan beri sonra iyileşti bende ilaçlar etkisini gösterdi heralde dedim bir gün daha verdim sonra kestim ilaçları 3 gün sonra yeniden başladı neden olabilir başına glen varmı bide çok kötü pişik oluyor ıslak mendil sürmuyorum sudocrem travazol zeytinyağı hepsinden sürdüm 
Bebek Ayı 11

1 cevap

0 oy
(3,522 puan) tarafından
Aldığı ek gıdalarda yesil bir sey varsa o da yesil yapabilir. Sen emziriyorsan senin yediğin yesil bir sey ona geçiyor olabilir. Ya da yediği bir sey alerji yapıyor olabilir. Yesil kaka genelde yediği gıdadan ve ya alerji olduğu zaman olur. Yumurta veriyorsan bir sure kes bakalım 1 2 hafta bir bak bakalım sonra tekrardan ekle o zaman anlar ve gıdaları elersin. 

Pisik içinde havalar sıcak o yuzden oluyor olabilir. Ya da oda yediği bir şeyden kaynakli alerji olmus olabilir. O da pisige bir etken canim. Pisik icin benim son zamanlarda keşfettiğim bir krem var. Istersen ondan alabilir. Bizimkinde de geçmeyen pisik vardi. Anında etki etti. Ama her bebekte iyi olur mu bilemem tabi. 

Kaka konusunda endişe etme. Kan olmadığı sürece cok korkmana gerek yok. Saglikla büyütün bebeğinizi.

https://ty.gl/rowlccmacj
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
24 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elif5858 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
18 Mayıs 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Boranınannesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 241 göst.
...