0 oy
255 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (51 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaslar merhabalar, bebegim 1 yasinda dogdugunden beri hep benle surekli surde bakacak birakacak kimsemiz yoktu cnku esiminde benimde annelerimiz yok sizlere omur malesef.. bu sebepten bebegim bana cok alisti alisiz durmuyor surekli pesimde surekli sucagimda olmak istiyor. Evimin temizligini yemegini yapamaz dusa giremez oldum esim olmadan ya da biri olmadan. Ben ne yapabilirim var mi mi im gibi durumda olan temizlik yaparken cocugumu nasil nyalayabilirim hicbir sekile durmuyor cizgi film bile kar etmiyor lutfen deneyimlerinizi paylasirsaniz cok cevinirim belki denemedigim seyler vardir bana da fikir olur.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından
Bebek kangurusu deneyin ya da eskiden annelerimiz yaptığı gibi bir çarşafla sırtınıza bağlayın. Bu şekilde hem sizinle olur hemde daha fazla kucağa  alışmaz. Bir yerde okumuştum bunu. benim ki de ayrılmak istemiyor. Sırt ağrım var diye sırtıma alamıyorum mecburen örümcek yürüteç aldım ben dolasirk3n oda benimle geliyor 
(51 puan) tarafından
Sirtimda onu da bir deneyeyim. Onume koyuyordum ana kucagina ama is yaparken cok zor oluyor egil et bilirsiniz iste birde deterjana da maruz kalmasindan korkuyorum. Yurutec var bizde de onu da denedik cubku :) ama nafile rahat olmak istiyor herhalde. Dediginizi bir deneyeyim bakalim çok tesekkurler :)
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,048 puan) tarafından
Bende doğduğundan beri kendim baktım.1 allahın kulu gelmedi.2 side yaşıyor bizde ama umurlarında değil.baze n örümceğe koyuyorum ben.mutfaga götürüyorum.mutfakta önüne plastik kaplar koyuyorum oynuyor yanımda. Duşa beraber gidiyoruz.ben oturuyirym oda kucağımda oturuyor öyle duş aaliyiruz.yemehimi de salonda dogruyorum sadece pişirmeye gidiyorum.camasir asafkende balkonaa götürüyorum  
(51 puan) tarafından
Lafa geldimi herkes herseyi yapiyor zten. Benim annemde olmeden son sozleri gizem size emanetti. Ama ne dogumuma gelen oldu ne de bi yardima. Cok sukur bende kimseye minnet etmeden Allah birsekilde yardim ediyor ama bazende cok tukeniyoruz iste bide herseye yetemeyince yetersizlik psikoloji berbat oluyor. Cok iyi anliyorum.  Rabbim yardimcimiz olsun. Tesekkur ederim yorumun icin
Profil image (2,048 puan) tarafından
Aman sorma kayinpederim yıllar önce vefat etmiş eşim dedi onun adını koyalım.koyduk oğluma.kaynanam tam bir şeytanın teki.1 yıldır daha görmeye bile gelmedi.dogumda da gelmedi.el kadar bebeği 20 saat uzağa ben goturcekmişim. Eşim aradı dedi babamin adını koyduk,onun bile değeri yok senin için dedi annesine.kadin da niye benim kocamin adını koydunuz ki,gidin değiştirin dedi.boyle şeytanlar geli0 yardım etceklerine ,olmaz olsunlar.
(51 puan) tarafından
Vallahi ya. Aman bosver Rabbim yuvanizi daim etsin boyle insanlar uzak oldugunda daha iyi emin olabilirsin.
(448 puan) tarafından
@Burcumehmet aman boşver in gelmesin çokkk daha iyi. Biz dibdibeyiz de noluyo, insanı sürekli strese sokuyolar. Uzakta olmanız da hayır var emin olun.
0 oy
(908 puan) tarafından
Bende oyle annem uzakta kayannam yakın gelmez benden bekler hergun oraya gidiyim ister bende gidemiyorum tuvalete gidemiyorum kuzum esımde bile durmuyor artık bende napıcam bilmiyorum 
(51 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun
0 oy
(249 puan) tarafından
Bende tek başıma büyütüyorum. Ne iş yaparsam yanımda götürüyorum. Ana kucağına koyuyorum mutfaktaysam ana kucağında yanımda banyoya beraber ev süpürme içinde hangi odayı silip süpürecek sem yanımda. Bazen kanguruyla geziyoruz evin içinde. Benden ayrılınca ağlıyor. Çok huysuz ağlıyorsa iş güç kalıyor eşim gelince yapıyorum. bazen komşunun kızını arıyorum geliyor bir saatliğine onunla oynarken hızlı bir şekilde işlerimi topluyorum. Çocuk olmadan önce canım sıkıldıkça temiz yerleri bile temizledim. Şimdi herşeye zor yeter oldum napalim canları sağ olsun. Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.
(51 puan) tarafından
Amin insallah tesekkurler yorumunuz icin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
9 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde islim kuvvetli (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 632 göst.
0 oy
1 cevap 211 göst.
10 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aybennn (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 242 göst.
...