0 oy
311 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (227 puan) tarafından
Bebeğimin kafasını yanlışlıkla pencereye çarptım hemen hastaneye götürdüm kafa grafisi çekildi çok şükür doktor birşeyi yok dedi ama bugün geç uyutunndedi ama ben ne zaman uyuması gerektiğini sormayı unuttum bugün akşam 8 e 10 vardı kafasını vurduğunda kendi doktorumuz yıllık izinde ulaşamıyorum bu acildeki doktorda numarasını vermedi acaba tecrübeli annelerimiz cevap verebilir mi sabaha kadar uyutmayayım mi ne zaman uyusun ?
Bebek Ayı 51 günlük

1 cevap

0 oy
(1,041 puan) tarafından
2-3 saat uyanık kalması yeterli oluyor genelde 
(227 puan) tarafından
Peki gece kalkıp saat başı uyandırsam mi bir sıkıntı olur mu kendimi çok suçlu hissediyorum bir de daha önce burada soru olarakta sormuştum aşırı derecede kaybetme korkusu yaşıyorum normalde bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyor böyle olunca ne yapacağımı şaşırdım elim ayağıma dolaştı.
(1,041 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Kafa grafisi temizmis zaten. Gözlerde kayma, fışkırır tarzda kusma, aşırı uyku hali yoksa genel durumu iyidir zaten. Gece uyandirmaniza bence gerek yok. Çok stres olmuşsunuzdur siz de. Güzelce uyumaya çalışın. Her zamanki gibi gece beslemeye kalkarsiniz. Ekstra bir şeye gerek yok bence
(227 puan) tarafından
Günlerdir çok husursuzdu durmadan ağlıyordu kafasını çarpana kadar da öyleydi kafasını çarpınca katıldı kaldı sonra bayağı bir ağladı hastaneye giderken ne kadara uğraşsam da uyudu hastanede uyandı eve geldi uyumasin diye çok çabaladım ama şimdi göğsümde uyudu arada bir tekrar uyandiriyorum ama hemen uyuyor bir sıkıntı olacak diye çok korkuyorum hala kendimi suçluyorum nasıl bu kadar dikkatsiz olurum ben.
(1,041 puan) tarafından
İnsanız, bariz bir ihmal olmadığı sürece görünmez kazalar olabiliyor. Bazen tüm tedbiri alıyorsun yine de oluyor. Göğsünde uyusun o zaman. Birbirinize tek iyi gelecek şey sizsiniz. O da sizi iyileştirir. Bol bol sarılıp sevin. Geçecek bu günler insallah
(227 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah biran önce sağlıkla geçer bir şey olmadan.
(227 puan) tarafından
Kusura bakmayın düzgün cümle bile kuramiyorum hala diken üzerindeyim beynimi toplayıp birşey söyleyemiyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 248 göst.
26 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Glll01 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 423 göst.
26 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sabahat.m (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 236 göst.
3 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Damla... (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 479 göst.
24 Kasım 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Acaranne (50 puan) tarafından soruldu
...