0 oy
102 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (448 puan) tarafından
İki aylık bebeğim tam bir gün yani yirmi dört saat uyumadı. İnanamıyorum gerçekten, ben dayanamadım küçücük bedeni nasıl dayandı:( çok korktum bir şey olucak diye gece soluğu artık acil de artık. İdrar tahlili yapıldı temiz, doktor genel muayene etti temiz. Nasıl neden bu kadar uzun süre uyumaz yavrum. Gaz sancıları dan zaten az uyuyordu ama bu çok fazla değil mi'(akla gelebilecek her şeyi yaptık, hamakta salla, ana kucağında salla, omuzda gezdir, piş pişla, banyo ettir, karnını yok, saatlerce arabayla gezdir..bir yeri ağrımıuor ahırda ağlar..ben yorgunluktan bayılıcam o enerjik..gündüz gözleri bayıldı bayıldı uyumadı, uyandı beş dakikaya uyandı. Gece artık gözleri bayılmadı bile. Sanırım psikolojim bozuldu, ben artık günlerce gözümü kırpmamaya razıyım ama yeter ki yavrumun huzurlu uyuduğunu göreyim.
Bebek Ayı 2

1 cevap

0 oy
(172 puan) tarafından
Bizimde tam 2 aylikken 24 saat uyumadi acile gittik gaz dediler 4 5 tane gaz damlasini karistirip kullaniyordum artik o şekilde rahatliyordu ama ona rağmen asla cevremdeki bebekler gibi uyumadi suan 9 aylik hala ayni gun icinde 2 saat kesintisizz uyudugunu hatirlamam. Bebegi olan annelerlerle konuşuyorum uyandiramiyorum diyor bizimki uyumuyorduki uyandiralim yenidogdugudnada boyleydi suandada boyle kac tane doktora gittim uyku sevmiyor cocugun dediler kabullendik :) cok zor ve yorucu uyumayan bebek malsef
(448 puan) tarafından
Yenidoğduğunda bende uyandıramıyordum, hatta bir hafta önceye kadar zor uyurdu ama gündüz bile uyuyunca iki üç saat uyuyordu. Bu hafta bir anda oldu nolduysa. Uyuduğunu bildiğim için bu kadar uzun süre uyumamak çok korkuttu beni. Şimdi altı saattir kesintisiz uyuyor. Bebeğiniz bir gün boyunca uyumayınca sonrasında uzun uyumuşm uydu?
(172 puan) tarafından
Hayir yine erken kalktı malsef ben bebekkenfe hic uyandiramadjgimj hatırlamıyorum hemen uyanirdi aglardi. Mamasini degistirdiyseniz gaz yapabilir kabizlik yasiyordur belki bende cok korkmustum doktoru sende bazen uyumuyorsun olabilir ne varki demisti normal bi sekilde
(448 puan) tarafından
Anne sütüyle besleniyor, doktor bana multivitamin kullanıyomusun o uykusuzluk yapar dedi. Kullanıyordum ben bırakıcam, siz anne sütü veriyormuydunuz, multivitamin kullandınız mı? Çok şaşırıyorum ben grrçekten nasıl bu kadar uyumaz. Doktora bende özellikle tehlikeli diye sordum, Yo tehlikeşi bir durum değil dedi.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...