0 oy
374 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (198 puan) tarafından
Bu ara oğlum tutunarak  dizlerinin üstünde duruyor kalkmaya çalışıyor ama kalkamiyor acaba ne zaman tutunarak kalkacak ayağa kendisi şuan 10 buçuk aylık kalkamadogi içinde sinirleniyor bende çok heyecanlanıyorum kalksın diye bu durumda ne yapmam lazım durmadan yanından ayrilamiyacagim galiba düşecek korkusu ile ;)

10 Cevaplar

+1 oy
(69 puan) tarafından
Benim kızım dokuz aylıktı beşigine tutanarak kalkıp aşağıya düşmüştü beşikten. Çok korkmuştuk. Sende dikkat et cnm bı anda bakiyosun kalkmış oluyolar. Bende kalkmaya başladığında yanında ayrilamiyodum düşecek diye  şimdi iki yaşında tabi çabuk geçti o günler.
-Reklam-
+1 oy
Profil image (874 puan) tarafından
Bizimkide on aylik yakamizdan pacamizdan cekistiriyo kalkmak icin ama o kadar bende bekliyorum bakalim yapabilecek mi diye gobuşlu biraz benim oglan sanirim kilosundan gec yurur :)
(700 puan) tarafından
Benim kız için yazacaklarımı yazmışsınız :)))
Profil image (874 puan) tarafından
Oyyy saglikla buyusun kizimiz valla bi umut bekliyorum hemsire dedi kilolu gec yurur elinden tutarak yurutuyorum oturmakta istemiyo ama sagdan soldan tutuyum siralayim yada tay tay yapiyim onlar hic yok emeklemede yok saga sola done done geziyo evi bacaklari ustune diz coktu ha gayret aha emeklicek dedim yuz ustu yatiyo balik gibi :)))
(700 puan) tarafından
Ay valla benim kızda aynı emekleyecek galiba diye diye ayağa kalkmaya başladı yaka paça asılarak:))) valla aynılar ya bizimkide yuvarlanarak dolanıyor evi hahha :))
+1 oy
(446 puan) tarafından
Aynı 10 buçuk aylık bana filan tutunup kalkmaya çalışıyor ama kalkamıyor bende merakla ve endişe ile bekliyorum ne zaman tutunup kalkacak diye :) 
+1 oy
(790 puan) tarafından
O sıralarda üstüme tırmanmaya çalışıyordu bir hafta denedi sonra öğrendi 11 aylık şimdi tutunup kalkiyo ama aksiyon dolu günler geçiriyorum düşecek diye asla yalnız bırakamıyorum hiç olmayacak yerlerden tutunmaya çalışıyor çünkü 
+1 oy
tarafından
İlk kalkmaya çalıştığı zamanlar dediğiniz gibi kollarıyla asılıp dizinin üzerinde çabalıyordu ama gücü yetmiyordu. Bende bir ayağını öne atıp nasıl kalkacağını gösterdim işi çözdü kalkmaya başladı. 
+1 oy
(534 puan) tarafından
Kizim War 8 aylikkien basladik tutunarak yurumeye başta bende diyodum nezaman koltuğa tutup kalkacak die keşke çok acele etmeseydim bı an durmuyor suan 11 ayligiz yani sabirli olun o kesfedicektir zamanla bizimkide agliyodu kalkamiyom die sonra bı baktim koltuğa cikip kendi inmeye basladi 
0 oy
(8,814 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmamanız işi daha çabuklaştırır :) O tutunup kalkamamaları sayesinde kasları gelişecek. Siz destek verirseniz kasların görevini siz yaptığınız için kasları daha geç gelişir. Benim kızım da aynı aylarda tutunup kalkmaya çalışıyordu, çok uzun sürmedi kalktı
0 oy
(80 puan) tarafından
10 aylık olmadan kalktı benim kızımda 
0 oy
(29 puan) tarafından
Benim oğlum 8.5 aylıktı koltuk kenarlarından tutunup kalktığında şimdi 10 aylık olduk bekliyorum ne zaman desteksiz yürüyecek diye :)
0 oy
(6,400 puan) tarafından
7.5 aylıkken falan emeklemedi hemen ardından 8 aylıkken tutunup kalkmaya başladı 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 343 göst.
15 Kasım 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hilalasya1212 (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
0 oy
3 cevap 821 göst.
24 Kasım 2019 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hilal Sena (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 601 göst.
14 Mart 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Brnozn (278 puan) tarafından soruldu
...