0 oy
175 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (586 puan) tarafından
Merhabalar, bebeğimiz geceleri sık sık uyanıp oturmaya başladı, gayet keyifli, nedenlerini araştırdım orası tamam. Peki ne kadar sürecek bu :( çok uykusuzuz. 
Bebek Ayı 10un bitmesine 3 gün.

4 Cevaplar

0 oy
(260 puan) tarafından
2 hafta kadar çok uğraştık Bi de hamileyim hala ara ara oluyor şuan 11 aylik
-Reklam-
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Gündüz çok mi uyuyor? Belki ortalama saatler bebeginize uymuyordur
(586 puan) tarafından
Hayır, aksine uyku sayısı ve süresi düştü bununla birlikte. Düzenli uykusu olan bir bebek ti :(
0 oy
(151 puan) tarafından
Ay 3 ay 5 günlük bebeğim var bizimki de 5 te ayakta bir saat takılıp uyuyor ama neden sabahın köründe uyanıyor ya
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Gece odadan mi çıkartıyorsunuz? Gunduz uykuları nasıl en son uykusunu kacta yapıyor?
(586 puan) tarafından
Hayır, odadan çıkarmıyoruz, ışığı değiştirmiyoruz, ses tonumuz fısıltı, makaraya alıyor, oyun oynuyor, dönüp dönüp oturuyor.
(586 puan) tarafından
En son uykusunu 2den 3 e kadar falan yapıyordu. Bu sıkıntıyla birlikte gitti. Tek uykuya düştü. Kuşluk vakti.
(3,585 puan) tarafından
Ayni sorunu bende yaşıyorum canim dun ilk defa deliksiz uyudu. Gunduz teke düştü uykusu aksam 8 gibi yattığı için gece bir anda uyanıyordu. 3 gun bu sekilde oldu diyebilirim. En son 2 saat uyumadi. Zifiri karanlıkta konuşmadım hic hatta gözlerimi bile açmamaya özen gösterdim. 1 2 saatte uyuyor. Ilk defa dun uyudu. Havada serinledi herhalde onunda etkisi var. Bugun bakalim ne olacak. Bizimki suan 14 aylik olacak ayakta kalması suresi 6 saat oluyor. O yuzden en sonki uykuyu oglen 3 te bitirmiş oluyoruz. Sizin aslinda 4 5 saat galiba ona gore uyku saatini bitirin. 4 te mesela kalkmış olsun. Mama veriyor musunuz bilmiyorum ben dun mesela en son gece 1 de rüya öğünü yaptim. Uyanir belki dedim gece ama uyanmadi. Siz de öyle rüya öğünü yapabilirsiniz. Daha 10 aylik olduğu icin belki degiskenlikte gösterebilir. Bizimki tek uykuya daha yeni geçti ama bazi bebekler 10 aylikkente geçebiliyor. Insallah duzelir sizinki de bakalim bizimki dun yapti ama bu gece nasil olacak Allah kerim :))
(586 puan) tarafından
Gece uykusuna 9da giriyordu ama bugün geç uyumayı düşünüyorum. Bunu ben yazarken saat 17.37, kuşlukta uyumuştu sadece. Uyumuyor. Gece de çok uyanıyor. Aç değil, oyun yapıyor. Rüya öğünü düşünmüştüm yoksa. Şaşırdım inanın çok sakin insanız ama kafamda su kaynıyor resmen
(3,585 puan) tarafından
Anlayabiliyorum seni donem donem değişkenlik gösteriyorlar ne yazik ki sabah uyumasi kotu ama rüya ogununu deneyin soyle kacta uyaniyorsa uyanmasına yakin verin mamasini bakalim o zamanda uyanacak mi birde öyle deneyin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 313 göst.
0 oy
8 cevap 1,024 göst.
2 Mayıs 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Dhalia (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 711 göst.
0 oy
11 cevap 363 göst.
...