0 oy
174 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar manyak gibi bebeğimin her bir hafta yaş alışında bu hafta bebeğiniz neler yapıyor diye başlık açtığının farkındayım ama yine sorun şu bebeğiniz bu hafta da neler yapabiliyor benim bebek bana gülmeye başladı onunla agucuk falan oyun oynayınca babasına da gülüyor yüzüne vurduğumuzda işte vurmak derken dokunmak burnuna pıt yapmak gıdıklama gibi mesela veya sözlerimizle onunla anlaşmaya çalışırken onun haricinde mesela babamızı görüntülü arıyoruz o da telefonu takip ediyor özellikle En sağa kadar ve En sola kadar götürüyorum gözleriyle beraber kafasını da çeviriyor göz teması da kurmayı öğrendi çok sağlam ve bilinçli değil tabii ki bu dediklerim ama başlangıç aşamasına geçtik diyebilirim sizde durumlar ne bunlar normal mi daha fazlasını mı yapması gerekirdi daha azını mı

3 Cevaplar

+2 oy
(6,415 puan) tarafından
1.5 aylık bebek hayata geldiğinin farkında mi acaba :) Bence şimdiden fazla şeyler düşünüyorsunuz 
(241 puan) tarafından
Bence de ama engl olamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Öncelikle maşallah :) ama sürekli böyle şeyleri düşünüp kafaya takıp her hareketini gözlemlerseniz vs bebeğinizle en güzel zamanlarınızı kaçırırsınız. Öncelikle sakın baska bebeklerle kıyaslamayın her bebeğin gelişimi farklı o yüzden internetten de bu konulara falan bakmayın kafanız bulanır. Zaten her ay doktor kontrolünüzde doktorunuz size bir takım seyler sorar yada siz kafanıza takılan birşey olursa sorarsınız. Nacizane tavsiyem :) sağlıkla büyüsün bebeğiniz :)
(241 puan) tarafından
Of çok sabırsız bi insanım işte
(2,476 puan) tarafından
Hayat size zehir olur ilerde bebeginizle aynı aydaki bebeklerin bebeğinizden daha önce döndüğünü oturduğunu emeklediğini yürüdüğünü vs duyacaksınız yada göreceksiniz. O zaman psikolojiniz bozulur. Bebeğinizde herhangi bir anormallik sezmediğiniz sürece her anının tadını çıkarın :)
(241 puan) tarafından
Üzüldüm.. Allah sağlık versin
(2,476 puan) tarafından
Yanlış anladınız :) ilerde bebeğiniz biraz geç oturduğunda aynı aydaki bebeği otururken görürseniz anlamında dedim. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor o aylık tablolar çoğu zaman bebeğinize uymayabiliyor anlamında dedim
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Gayet normal.bunlari bir gunluk sekilde de kendiniz icin yaza bilirsiniz.mesela 6haftalik su su harajetleri yapdi.o hafta icerisnde resimlerini cekerek gunluye yapisdira bilirsiniz.hem guzel ani olur.ben kizimda benzerini 1yasdan sonra yapdim.1yasdan omcesinde de ara ara yaziyordim.oglimda video cekiyorum.youtubede osman gonulal diye doktor var o hafta hafta ay ay gelisim videolaro paylasmisdi onlara baka bilirsiniz.
(241 puan) tarafından
Günlük tutuyorum teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
22 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Egekuşu (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
9 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Emel arıcı (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 363 göst.
14 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde busyet (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 305 göst.
25 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bahar.kurt (145 puan) tarafından soruldu
...