0 oy
128 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızlar 7 aylık bebek beslenmesi nasıl olmalı ya sanki bebeğime fazla ek gıda veriyorum gibime geliyor bebeğim çok zayıf bir bebek bende sürekli besliyorum ama korkuyorum böyle beslemek doğru gelmiyor bana sabah 7 buçuk civarı uyanır mama içer 9 buçuk gibi yoğurt veriyorum 11 gibi meyve 12 buçuk falan şehriyeli yemek 2 gibi yoğurt 4 gibi meyve sonra 6 gibi mama gece uyumadan önce de mama veriyorum yanlış mı yapıyorum hep kaynanam yüzünden yapıyorum bir saat vermeyince sen bu çocuğa bakmayı bilmiyorsun diyo kafam karışık yardım edin ya üst üste verince kusuyor öyle 
Bebek Ayı 7

5 Cevaplar

0 oy
(381 puan) tarafından
Bana da biraz fazla geldi bebeğiniz bunları hazmedemeyebilir. 11 gün sonra 7 aylık olacağız ben anne sütü ve 2 öğün olarak veriyorum püre ve meyveli yoğurt veriyorum. 1 hafta sonra 3 öğüne çıkartıcam oda kahvaltı olucak. Bence siz doktora sorun zayıf ise beslenme listesi hazırlasın sizin için. Büyüklerimizin geneli bebek beslenmesi hakkında doğru yönlendirmiyolar malesef bizleri. Doktora gittiğinizde kilo normal çıkarsa kayınvalidenize  herşey yolunda kilosu ayına göre normal önemli olan tombik olması değil sağlıklı olması diyin. Yoksa bu kadar beslenmeyle zararını siz çekersiniz. 
-Reklam-
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Niye sürekli meyve ve yoğurt veriyorsunuz
0 oy
(556 puan) tarafından
Fazla kısmını geçtim de neden hep meyve yoğurt ? Şuan tek öğün onun için yeterli ek gıda için. 11 aylık oğlum daha yeni bi düzen oturttuk. 
0 oy
(268 puan) tarafından
her öğün arasında 3-3,5 saat olmalı ona göre ayarlayın mama hangisini yiyor ana öğünü o zaten ek gıda ara öğün
0 oy
(598 puan) tarafından
kan şekeri dengesi bozulur. sindirim sistemi yorulur. 2 saatte bir fazla. günde 2 çay bardağı kadar ek gıda alması yeterli. 

İlgili bir soru bulunamadı

...