0 oy
160 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (18 puan) tarafından
2 aylik bebeklerinizi nasil  uyutuyorsunuz

Beşige koyduktan 5 dk sonra aglayarak uyaniyo bazen ne yapmam lazim acaba
Bebek Ayı 2

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benimde bebeğim öyleydi. 2 hafta önce bi uyku beşik sallama aparatı var elektrikli beşiğe takıyorsun otomatik kendi sallıyor ondan aldık. Şimdi maşallah baya bi uyku düzeni oturdu. 2.5 aylık oldu bebeğim. 
(18 puan) tarafından
Yaa cok guzel nerden alabilirim nasil bi sey
Kendi kendine mi uyuyor onda uyanikken mi koyuyorsunuz
tarafından
Internette satılıyor uykusu gelince karnını doyuruyorum beşiğe yatırıyorum sallana sallana uyuyor. Önce yarım saatlik uyku moduna ayarlıyorum, hızını da ayarlıyorum sonra da uyku modu bitince gece moduna geçiyor sensörlü en ufak harekette yada seste tekrar kendini otomatik olarak sallamaya başlıyor 5 dakika boyunca sonra duruyor bu şekilde otomatik olarak devam ediyor. Ama biraz pahalı 1500tl filan. Adı bi'uyku otomatik beşik sallama aparatı. Benim bebegimde özellıkle gündüz hiç uyumuyordu en fazla yarım saat meğer sürekli sallanmak istiyormuş.
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Emzirerek uyutdum hep.gazi oldugu zaman hemen uyaniyor.o yuzdrn gazini cikartyorum mutlaka.bazen yuzustu yatirib poposuna pat pat yapiyorum bazen de yanina uzaniyirum emerek uyuyor ben kalkyorum onu da yan yatiryorum gazini rahat cikartsin diye.bebegim rahatsiz olursa kendini sirt ustune getiryor.su an 3aylik ama hep boyle uyutdum

İlgili bir soru bulunamadı

...