0 oy
234 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından
tam korunuyoruz. Arkadaşlar oğlum 6 aylıkken adet gördüm yani 1 temmuzda ilk adetimi gördüm sonra 2 Ağustos ta adet gördüm şuan 8 Eylül olacak hala gelmedi hamilemiyim acaba çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı test yaptım tek çizgi çıktı saatler sonra baktığımda silik Bir çizgi daha çıktı. Emzirme döneminde adet gecikmeleri normalmi benim düzenli geldi bir ay çünkü endişelendim?
Bebek Ayı 7

2 Cevaplar

0 oy
(192 puan) tarafından
Rahim bir yılda kendini toparlıyor düzensizlikler olabilir. İkinci testi de beş dakika arayla yaparsanız daha iyi olur. Saatler sonra testin kenarlarına ıslaklık geçtiği için mürekkebi bakabiliyor çok da inanmayın o teste. Tekrar test edin bu defa iki test alıp bes dakıka arayla yapın. İnşallah istediğiniz zaman hamile kalırsınız daha kendimize gelemeden tekrar hamile kalmak çok korkutucu geliyor gerçekten. 
(5 puan) tarafından
Öyle yapıcam inşallah değilimdir ya valla belki yaptığım bu strestende gelmiyor olabilir. İnşallah dediğiniz gibi düzensizlikle alakalıdır yorumunuz için teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(319 puan) tarafından
Ben de kızım 7 aylık olduğunda yeniden adet gördüm. 2 ay düzenli gittikten sonra düzensiz olmaya başladı. Son 2 aydır düzensiz bir şekilde adet görüyorum, 1 hafta ile 10 gün arasında gecikmeler oluyor. Sizin de aynı şekilde olabilir. Korunmamıza rağmen ben de test alıp yaptım bende negatif çıktı ancak insan yine de şüphelenmiyor değil, haklısınız. Ama siz de korunuyorsunuz madem siz de aynı şekilde adet düzensizliği yaşıyor olabilirsiniz.
(5 puan) tarafından
Aynı bende böyle durumlar stres yapınca dahada uzuyor sanki inşallah adet düzensizliğidir. Rezene çayı içmeyi düşünüyorum bakalım inşallah gelir çok ağrılı geçiyor benim adet donemim gelsin diye can atıyorum şuan rahatlamak istiyorum teşekkürler yorumunuz için

İlgili sorular

...