0 oy
554 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (416 puan) tarafından
tarafından kapalı
9. Ayda aşı olmadık 12. Aya gırdık aşı olmamaya karar verdik. Aşı olmayan baskaları var mı acaba. Aşı olmayanlar sadece yorum yaparsa sevinirim. 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevaplar

0 oy
(3,663 puan) tarafından
9a kadar olanlari yaptirdiniz bundan sonrakilerimi yaptirmamaya karar verdiniz
(7,202 puan) tarafından
Son aşıdan sonra alerjik bebek oldu demissinde aşının alerji yaptığını da ilk defa duydum yada böyle bri olaya sebebiyet verdiğine alerji durumu bebeğinizde zaten vardır sonradan ortaya çıkmıştır bunun aşıyla ne ilgisi var yarın birgün bir hastalığa yakalandığında Allah korusun doktor neden aşı yaptirmadiniz dediğinde vicdan azabı cekmicekmisin sizi yargılamak bana düşmez sizin kararınız kendi fikrimi söylüyorum
(3,579 puan) tarafından
Çocuğunuzu doktora götürüyorsunuz. Doktorlarin verdiğini ilaçları, kremleri veriyorsunuz. Ne bilim bir çok kimyasal kullanıyorsunuz. Şampuanlar dus jelleri en basiti kullanıyorsunuz. Yeri geliyor dışarıdan bilmediğiniz gıdaları tuketiyorsunuz. Yeri geliyor serum alıyorsunuz. Hatta iştahı acilsin diye damla varmis onu almak istemişsiniz. Bu kadar karşısınız neden bunlari yapıyorsunuz? Hayatınızda içeriğini bilmediğiniz bir cok şeyleri kullanırken bebeginiz icin onemli olan asilari mi reddediyorsunuz?
tarafından
Tek diyeceğim inşallah bebeğiniz hayatı boyunca onun adına verdiğiniz bu karar için geri dönüşü olmayan sağlık sorunları yaşamaz . Ve sizi suçlayıp vicdan azabı çekmenize sebep olmaz.
(158 puan) tarafından
Rabbim esirgesin çocukta başka sebepten dolay bi sıkıntı olsa ve ameliyat olaması vs gerekse, o ameliyatta kullanılan serumların ilaçların herşeyin içeriğini vs bilcek misiniz? yada bırakın ameliyatı alternatif tıp mı yapsın diceksiniz.. ki ben alternetif tıbba da çok güvenen biriyim kullanırımda ama iğne ilaç vs kullanılıpta sadece aşı kötü aşı zararlı diye bangır banhır bağırmayı anlayamıyorum adı aşı değilde serum olsaydı :)))
(8,962 puan) tarafından
Cocuk felci neden kaynakli derken nasil bulasir demek istediniz saniyorum. O sekilde cevap vereyim. Havadan, sudan, yiyecekten yani kisaca her seyden bulasabilir. Ayrica devir alternatif tip devri degil, devir alternatif tip kavramini kendilerine gore kullanan sarlatanlarin sosyal medya araciligiyla iyice yayginlasmasi devri. Siz bu hastaliklari alternatif tipla iyilestiremezsiniz. Alternatif tipla sadece bazi hastaliklarin agri, aci gibi semptomlari hafifletilebilir. Yoksa hadi kanseri iyilestirsin gorelim madem.
-Reklam-
0 oy
(6,414 puan) tarafından
Bu zamana kadar yaptirmissiniz belli ki neden bu saatten sonra vazgeçtiniz 
(416 puan) tarafından
Sorun yasadık son aşıdan sonra alerjik bebek oldu bıanda.
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Acaba fikrinizi ne değiştirdi 9. Aya kadar olmuşsunuz ya 
(416 puan) tarafından
Herseye normal olan kızım asıdan sonra tum herseyı degısti.
0 oy
(505 puan) tarafından
Biz 1 yaşa kadar bütün aşılarını yaptırdık 1 yaş asisindan sonra 2.havalesini geçirdi kızım 20 aylık birdaha asi yaptırmadim yaptirmicamda sağlık ocağına gittim imza verdim 
(227 puan) tarafından
Aşıyla alakası var mıymış ki. Çok geçmiş olsun.
(416 puan) tarafından
Tabılı asıyla alakalı oldugu için zaten aşıyı cıkarıyoruz hayatımızdan. Kuzum. Niye yaptırmayalım. Bende asıdan cok cektım. Bırdaha yaptırmam Allahı izniyle.
(505 puan) tarafından
Hemşire aşıdan sonra 1 hafta içinde ateşi çıkabilir dedi bir hafta içinde ateşlendi ertesi gün ne olduğunu anlamadan sabaha karşı havale geçirdi bütün tahliller herşey temizdi herhangi bir enfeksiyon yoktu öyle yukselmiski ateş ambulansta olcemediler aniden oldu bu ikinci havalesi birdaha gecirirse epilepsi ilacı başlanacak o ilaçları kullanmak istemiyorum o yüzden yaptirmama kararı aldık acildeki doktor aşıdan kaynaklı ateşten dolayı olmuştur dedi çok kötü bişey Rabbim hiçbir anneye yaşatmasin yoksa asla aşıdan vazgecmezdim
(227 puan) tarafından
Zaten önemlileri yaptırmışsınız. İnşallah birşey olmaz.
(416 puan) tarafından
Allah Allah demek o derce yukseldi tovbe yarabbim. Hıc bir yavru acı cekmesin hep dua ediyorum.
Kız valla benimkıde  ateslendi anlatmak dahi istemiyorum. Coook kotu seyler yasadık gece yarısı oldu bizimde uykuda olmus. İstemiyorum aşı maşı
0 oy
(107 puan) tarafından
Neden yaptırmıyorsunuz acaba merak ettiğim için soruyorum

İlgili bir soru bulunamadı

...