0 oy
59 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (581 puan) tarafından
Kızlar merhaba iyi haftalar hepinize :) biz bebeği sünnet ettirmeye karar verdik ama yaşadığımız yerde hastane sağlık ocağı gibi bir yer olduğu için yapmıyorlar. en yakın kayseriye götürecez. E nabızdan baktık sanırım önce çocuk cerrahi görmesi lazımmış. Ama nasıl yapacaz nerde yapacaz karar veremedik şehir hastanesi düşünüyoruz da çok önceden randevu almak lazım dedi birkaç kişi. İki ay içinde yaptırmamiz lazım yoksa buraya kar yağmaya başlayınca bir yere gidemeyiz geciktirmek istemiyorum . Kayseride olup sünnet yaptıranlar nasıl bir süreç oluyor nerde yaptırdıniz tavsiye ettiğiniz hastane doktor var mı acaba? Ona göre hareket edecez 
Bebek Ayı 2 ay 1 hafta

2 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Anneler kayseriden kimse yok mu? 
-Reklam-
0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Valla benim oglum 2 aylik canim carsamba sehir hastanesinde cerrahide randevumuz var bakalim ne diyecek. Umarim kisa zamana gun verir ve yaptırırız onun disinda ozelde bi yer duymuştum fiyat sordum 1000 tl dedi klips yöntemi ile yapıyor larmis. Yani fiyat cok degil ama bende biraz ozel hastane fobisi var devlet disinda pek güvenemiyorum. InsaAllah sira bulup yaptırırım.
(581 puan) tarafından
Biz de bu hafta cerrahiye randevu alacaz en geç Ekim sonuna yaptırmamiz lazım. Bize de eşimin bir akrabası özelde 1000 tlye yaptırdığını söyledi ama ben de devlet  hastanesi taraftarıyım. Şehir hastanesinde birkaç ay sonraya bile verebiliyormus ama mecbur
Profil image (718 puan) tarafından
Ay bir kac ay sonraya verse raziyim valla. Zaten 6 aydan nce olsunda benim icin. Sehir hastenesi yokken 1 sene lik randevular bile dolu oluyordu umarim oyle bise olmaz benim korkumda o. InsaAllah sizde randevu bulup istediğniz zamandam once yaptırırsjnz. Çarşamba hastanedne gelince yine bilgi veririm size insaAllah.
(581 puan) tarafından
Ayy çok sevinirim Allah razı olsun. İnşallah ikimizin de işi rast gider sağlıkla büyüt bebeğini. Haber bekliyor olacam
Profil image (718 puan) tarafından
Amin canim Rabbim sendende razi olsun.  Sende saglikla buyut bebegini.
(581 puan) tarafından
Amin inşallah canım
Profil image (718 puan) tarafından
Canim merhaba doktora gittim geldim cerraha 1 yasindan oncr yapmıyor larmis. Onermiyor musunuz dedim evet dedi. Bende 1 yasinda götürecem. Erken yaptırmak tan vazgeçtim. Seninde haberin olsun simdi gitsen şehir hastanesinde yaptiramazsin.
(581 puan) tarafından
Canım biz de özelde yaptırmaya karar verdik dediğini başkasından da duyduk üstelik orda da ücret alınıyormjs o yüzden randevu almadık. Çok teşekkür ederim düşünüp dönüş yaptığınız için
Profil image (718 puan) tarafından
Rica ederim canim. Hayirli sunnetleri olsun insaAllah paşanın. Ben doktor önermiyorum deynce erken yaptırmak tan vazgeçtim. 1 yasinda götürecem insaAllah.
(581 puan) tarafından
En iyisini sen bilirsin canım. Ben açıkçası öbür yaz yürür emekler flan diye beklemek istemiyorum çok zorlanır diyor herkes. Ama şimdi anlamzmis bile iki üç güne iyileşir diyorlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
29 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mnks (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
18 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kubra* (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
21 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hilal123 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 366 göst.
8 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yiğitsmom (10 puan) tarafından soruldu
...