0 oy
190 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (166 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1.5 aylık bazen bakıp dinliyor bazen bakmıyor 40 tan sonra tanımaya başlar diyolar tamam kendi kendine sesler çıkarıyor kırmızı çıngırağı takip ediyor yatarken bazen bakıyor konuşunca bazen gülüyor filan da ama bazen bakmadığı da oluyor normal değil mi? Tahminimce tam anlamıyla tanıması 3 ay filan değil mi Soruyorlar hep tanıyor mu flan diye ben de ondan takılıyorum.
Bebek Ayı 1.5 ay

2 Cevaplar

+1 oy
(1,208 puan) tarafından
Kanka sennki gec kalms bizmki 6aylik yemk yapıyor konuşuyor 
(1,348 puan) tarafından
1 buçuk aylık bebekten beklenti ne kadar yüksek. Yanlış anlamayın lütfen şu bebekleri bi salın ya yok bakmadı gülmedi sürünmedi yürümedi. Her şeyin bi zamanı var benim kızım 9 aylık ne bi dişi var ne öyle dönüyor nede emekliyo. Fiziksel bi sorunu olduğu için değil yüz üstü durmayı hiç sevmiyo bizden tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor. Sizinki de 1 ay sonra takip de eder gülerde her şeyin bi zamanı var.
(1,208 puan) tarafından
Yok canım öyle deme yapması lazım !!
(166 puan) tarafından
Yanlış anlamayın da benim bir şey aradığım yok altında ama çevredekiler özellikle kayınvalidem sorup duruyor tanıyor mu tanıyor mu diye ona demiş ya birileri 40 günlükten sonra tanımaya başlar diye bana da sorup duruyor benim bildiğim de 3 aylıktan sonra Aslında tanımaya başlar tam anlamıyla ama işte çevre baskısından dolayı acaba diyorum ben mi yanlış biliyorum bende mi sorun var insanın kafasına saçma sapan düşünceler getiriyorlar maalesef yoksa bebeğimden beklentim falan fazla değil yani bir buçuk aylık daha minnacık bebek ve her bebeğin gelişimi farklı olur Bunu ben de biliyorum ama yine de ilk bebeğim olduğu için etraftan duyduklarım beni sinir ettiğinden sormak istedim
(1,208 puan) tarafından
Canım seni kırmk istmm boşver kaynani kulagni tika sevgni ver guzlce emzr temizle yeter her çocuk bir değil erkn yuruyen var erkn diş çıkaran var memeye bağlı olan var emeyen var gec konuşan var Allah nasip etmis sağlıklı evladn olmuş kaynanalr etkisiz elaman gibi düşün he he diyip gececksn onlrla fazla diyaloga girip cahil yorumlrni dinlmne gerek yok baktın fazla konuşuyor anne bitane daha doğur berbr büyüsün sende fikirlerni tazelrsn de
(166 puan) tarafından
:) doğru diyorsun canım haklısın vallaha genelde he he deyip geçerim de bebeğimle ilgili olunca daha hassas oluyorum.Ama bundan sonra takmıcam dediklerini dediğin gibi her bebeğin gelişimi farklı .
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Tam takep yapamaz kesik kesik yapar 3 aydan itibaren tam takip yapar korkma canım. Bande çdk dikkat ettim. Şuan 5 ay ve 4 cü ayda tepkisi %100 oldu. 
(166 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
5 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Canım oğlum14 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 212 göst.
18 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Cansu ALICI (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 448 göst.
...