0 oy
170 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba, evimizde kalorifer böceği denen böceklerden vardı. Yeni taşındık. Bebeğim henüz 3.5 aylık. Baş edilmez noktada olduğu için eşim bugün evi ilacladi 3 saat kapalı tuttuk ve sonrasında havalandırık. Eve geldik şuan tüm pencereler açık. Bebeğim etkilenir mi ? Evini ilaclayan varmı bu şekilde. Koku yok fakat içim rahat etmiyor bı turlu 

3 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Havalandırdıktan sonra eve geldiyseniz birşey olmaz ama eve gelip öyle havalandırdıysanız dokunabilir
Profil image (130 puan) tarafından
Ben de bu hafta yaptım. İlacın üzerinde zaten yazar. Benimki 60 dk havalandırın diyor ama ben 10 dk havalandırabildim. Bir sorun yaşamadık. Ama ellerime bulaştığı içim temizlik yaparken satıcıyla iletişime geçtim. Ellerinizi sıcak suda süngere sürterek temizleyip bebeğe temas edin dedi. Etkisi uzun olduğu için bu ilaçların suya da dayanıklı maalesef o sebeple. İnşallah kurtulursunuz. Benim karşıma komşu geldi. Onun eşyalarıyla gelmiş 6 aydır kurtulamadım.
(92 puan) tarafından
Eve geldik 1 saat kadar balkonda durduk öyle girdik canım. Umarım etkilemez
(92 puan) tarafından
Ya sormayın çıkan kişi soyleseydi girmeden önce ilaçlardik bizde. Bende böcek fobisi var kendimi geçtim minik bebeğim var. Heryerdelee birde çok kötü umarım kurtulabilirin..
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Bence her ihtimale karşı yattigi yeri, açıkta kıyafeti oyuncağı vs varsa temizlenmeli diye düşünüyorum bide içinizi ferah tutun Allahin izniyle bir şey olmaz zaten emeklemiyor dokunamaz yalayamaz kaldığı yeri yine bolca havalandırın:)
(92 puan) tarafından
İlaçlamadan önce herşeyin üzerini kapattım kapattigim ortuleri de makineye attım inşallah birşey olmaz :)
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Yani evde koku fln yoksa sorun olmaz diyoeum bizde de hamam böceği var bende bu ara ilaçlayıp köye gidicem ne olur ne olmaz diye anneme bırakıp gelip eve temizleyip öyle oğlumu getircem eve çünkü kullanacağm ilaç baya kokuluymş 
(92 puan) tarafından
Konu bebek olunca insan tedirgin oluyor haliyle. Umarım sizde kurtulursunuz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 312 göst.
6 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Acemi anne (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
19 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ayse45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
...