0 oy
229 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler. Geçen cuma yazmıştım. Ateşi vardı oğlumun 3 gün ateşi indi çıktı. 1 gece acilde sabahladık. Serum yedik vs. Pazartesi kendi doktorumuz çağırdı. Ateş düşmüyor diye. Covid testi istedi. Covid pozitif çıktı. Pazartesi ateşi düştü. 2 gğn iyiydi. Şimdi yine ateşi yükseldi. Akşam 5 te de yükselmişti.Atrş düşürücü verdik. 2 gün sonra neden ateşi tekrar yükselmeye başlamış olabilir. Yardımcı olabilecek var mı?

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,652 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir tahlil verdiniz mi
(25 puan) tarafından
Verdik. Crp si düşük çıktı. Ama viral enfesliyonu var demişti 2 doktor da. Hatta 3 gündür ishal. Virsl enfeksiyonun sonucu. Ama ateşi neden yeniden yükseldi anlamadım
Profil image (1,652 puan) tarafından
Enfeksiyon ateş yapar  ama düşmezse tekrar doktorun görmesinde fayda var
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Benim kızımda 8 aylık onada test yaptık covid çıktı. Ateşi bir yükseldi bir indi bir gün sadece sürekli. En yüksek ateşimiz 37,6 civarıydı Başına, alnına ve koltuk altlarına ıslak bez koyduk düştü. Calpol verdik dönüşümlü. Ilık su ile duş. Ams bol bol emzirdim. Dışarı çıkarıp temiz hava aldırdık oda iyi geldi. İnş ateş tekrarlamaz. Çok zor, çok geçmiş olsun. Bende o gün iki farklı hastaneye iki farklı doktora gittik. Hepsi farklı teşhis koydu. Farklı tedavi uygulamak istedi yapmadık. Test istedik öyle çıktı.  Karantina süreci bitince kan tahlili yaptırıp bakacağım bir sorun vs var mı diye.
(25 puan) tarafından
Ya bizim Allah tan farklı uygulama olmadı. Bizim ateşinin 38.9 a kadar yükseldi. 2 güm iyiydi. Dün akşam üstü tekrar yükseldi. İlk gittiğimiz hastane vücutta su azaldı diye serum taktı sadece. Bir de umca damla verdi. Kendi doktorumuz umcayı kesti. Crp değerine göre antibiyotik başlayabilirim dedi ama düşük çıkınca ona da herek kalmadı. Duş dolven ikilisi ile idare ediyoruz.
0 oy
(87 puan) tarafından
Canm bızde geçirdik covid ateş 3 gün süruyor inip çıkabilir dedi doktor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 539 göst.
11 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Esoeslem (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
21 Temmuz 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Oznur_93 (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
2 cevap 544 göst.
...