0 oy
426 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (57 puan) tarafından
Bay bay damla kullanan varmı bebeğim iki aylık ne gece ne gündüz uyumuyor kullanabilirmiyim faydasını gören oldumu birde bu damlanın 

5 Cevaplar

+1 oy
(960 puan) tarafından
O tarz damlaları çok önermiyorlar. Bebek uyumuyorsa ya gazı vardır yadA başka birşeyi. Zaten bu uyku problemi geciyor yavas yavas. Düzene giriyor sabredin. O ilaçların vucuda etken maddesi nedir bilinmiyor bnce.
-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından
Benim bebeğim 4 aylıkken 1 şişe kullandım ben çok faydasını gördüm. Uyku saatlerini düzene sokmaya çok yardımcı oldu şu an kızım 22 aylık hala o düzen devam ediyor 
(57 puan) tarafından
Teşekkürler bilginiz için
(303 puan) tarafından
Rica ederim...
0 oy
(892 puan) tarafından
Nedir bu baybay damla ben yeni duydumda. İçeriği nedır
(960 puan) tarafından
Uykusuzluk çeken çocuklar için güya verince uyutuyor. Tam aksine çocuğu uyuşturuyor. İçinde ki etken maddeler bebeği sersem gibi yapıyor. Daha da huysuzlaşıyor. Şimdi belli olmuyor ama ilerleyen yaşlarda çocukların zihinsel gelişimini kötü etkiliyor.
(892 puan) tarafından
Ooo cok sakıncalı allah korusun vermeyın sakın
0 oy
(8,034 puan) tarafından
2aylik bebek uyumuyorsa altda yatan bir neden vardir.kizim da uyumazdi.meger alerjisi varmis.

Bu tarz damlalar aliskanlik yapa biliyor her bebege ayni etki etmez.asiri uyku hali getire bilir.kizim da yazmisdi bir doktor(doktoru deyisdirdim) cok fazla yan etki yapdi.tum gun sanki blinci kapaliymis bayginmis gibi oldu kizim.ama uyumadi.aksine daha fazla uykuya direndi.dediyim gibi nedeni alerji imis.uykusu var ama uyuyamiyor.uyku damlasi da ekstra uyku hali yapiyor ama bebekde sorun farkli oldugu icin daha da huzursuzlaniyor.

Demem o ki once nedenini bulun sonra bu tarz seylere yonelin
(960 puan) tarafından
Bence de bebek bu ağlıyorsa vardır bir sebebi.
(8,034 puan) tarafından
Bu tip uyku ilaclari aslinda farkli hastaliklar icin kullanilyor yan etkisi de bebegi uyutmak oluyor.bunu bay bay night icin soylemiyorum geneli boyle.ki men uyku hormonu ilaci kullandim zamaninda.uykusuzluk varsa altinda yatan farkli nedenler vardir.tabi bazi insanlar cok uyumaz ama az uyku ona yetiyor.
Bizim ulkede(Azerbaycan) uyumayan bebek deyince hemen doktora bile danismadan bir ilac var her kes onu oneriyor.ama ilac alerji ilaci ve ayni zamanda cok yuksek hiperaktivitesi olan cocuklari sakinlesdirmek icin kullanilyor.ve yan etkisi de uyku yapmasi.sonra yok bu cocuk niye konusmuyor yok neden boyle dikkati daginik diye telasa dusuyorlar.doktora hatta 1 degil 3-4doktora danisdikdan sonra kullanmak gerek bu tip ilaclari.
Yine soyluyorum bay bay uyku damlasi icin soylemiyorum genel olarak boyle.
0 oy
(180 puan) tarafından
Damlanın üzerinde kullanım yaşı 2 yaştan başlıyor lütfen biraz sabır bu tür damlalar çok önermiyor Doktorlar kaldı ki ilk 4ay zaten bebekte uyku düzeni olmaz 4aydan sonra başlar uyku düzeni de uyuma alışkanlıkları da bazı bebekler daha uyku sever bazıları bu konudaki zor evet ama daha çok küçük bebek lütfen böyle damlaları kullanıp sonra bir ömür pişmanlık yaşamayın hepimiz uykusuz kaldık ve halâ ara ara uykusuz kalıyoruz bebek sonuçta tabi ki olacak bazı zorlukları kaldı ki ben bebeğim kolikti birde ne çığlıklar ne uykusuz geceler geçirdik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 462 göst.
6 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde gizem17 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 705 göst.
27 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İkinci taze anne (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 379 göst.
0 oy
7 cevap 585 göst.
...