0 oy
200 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (4,095 puan) tarafından
Merhaba. Bebişim doğdu doğalı uykusu sorunlu bi bebiş maalesef. Ben kendim uyku eğitimi vererek gece uyanma aralığını 2.5 saate çektim ama sorun şu ki gece her uyandığında mama vermezsem çok daha sık uyanıp duruyor. Ornegin uyandi ve pis pis yaptim. Bu sekilde olursa 1 saate tekrar uyaniyor. Illa mama istiyor. Çok şükür kilosu da iyi. Ama sanki yenidogan gibi 2.5 saatte bi beslenmek istiyor.  Şimdi anneler ben sık uyanmayı göze alıp beslenme aralığını mi açmalıyım? Yoksa gece 2.5 saatte bi mama vermeye devam mı etmeliyim? 

7 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,660 puan) tarafından
Bende bekliyeyim bizmki yarın 1 yaşında olacak aynı dediğiniz gibi bu sıra
-Reklam-
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Sık uyanmayı göze alıp sıklığını azaltın şu verin belli bir zamandan sonra düzeliyor 
0 oy
(446 puan) tarafından
Bizimkide 8 buçuk olacak aylık kilo alımı çok yavaş oldugu için ben uyandıkça besliyorum 
0 oy
Profil image (337 puan) tarafından
Benimde bebegim 8 buçuk aylık ben 1 yaşına kadar gece beslenmesini kesmek istemiyorum onun için bana kalırsa 11. Aya kadar bu düzende devam edin 1 ay içinde biraktirirsiniz insAllah 1 yaşına öyle girer ben bu yolu izlemeyi düşünüyorum. 
0 oy
(523 puan) tarafından
Acele etmeyin bebek kendisi belirliyor zaten bu süreci. Oğlum 10. Aya girdi Bi kaç güne kadar sürekli uyanıyor istiyordu 6. Aydan beri devam ediyordu bu durum ama Bi k gündür birden kesti mama istemeyi sabaha karşı içip uyuyor sabah 6 olan uyanöa saatini de 7 ye çekti inşallah böyle devam eder. Kesmezse kendisi bir yaşında gece mama vermeyi bırakırız inşallah kademeli olarak. 
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Bebeğin mamayı yedikten sonra direkt uyuması reflü sebebidir. Artık gece beslenmesine ihtiyacı yok. Uyumadan yaklaşık 1 saat önce son beslenmeyi yapıp uyutun. Sık uyanmayı göze alarak gece beslenmesini bırakmanızı tavsiye ederim
0 oy
(36 puan) tarafından
Gece su vermiyorsanız su istiyor olabilir. Kizimdan biliyorum çünkü gece meme istemez bazen, su verince geri uyur

İlgili bir soru bulunamadı

...