0 oy
204 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (143 puan) tarafından
Sidefer ola ki çocuğun ağzından aşağı aksa, değdiği yerler kızarıyor. Sonuçta renksiz bir demir ilacı. Az önce de tadına bakayım dedim şuan dudağım yanıyor. Böyle bir problem yaşayan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,526 puan) tarafından
Bizde yanakları kızarıp kurumuştu, egzamaya çevirmek üzereydi, değiştirip bestiron kullanmaya başladık öyle düzeldi yanakları. Süt ürünleri alerjisi vardı bu arada, sidefer de süt aroması içeriyor, sizinki de alerjik bir şey olabilir.
(143 puan) tarafından
Anne sütü kullanıyor, hergün yoğurtta yiyor öyle bir sıkıntı yaşamadık..
(1,526 puan) tarafından
Besin alerjisi olmasa da bazen demir damlaları bazı çocuklarda alerji yapabiliyor. Yani alerjisi olmasa da sideferin alerji yaptığı bir kaç arkadaşım var, bir arkadaşımın çocuğuna da bestiron alerji yapmıştı mesela belli olmuyor.
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
Eczaneden mi aldınız 
(143 puan) tarafından
Hayır. Siz eczaneden aldıysanız dudağınıza değdirir misiniz?
(59 puan) tarafından
Benim oğlum 5 buçuk aylık sağlık ocağı vegaferon vermişti oğluma iyi gelmedi karın ağrısı yaptı bende 15 gündür sidefer kullanıyorum internetten aldım eczanede biraz pahalı tadına baktım tatlı dediğiniz gibi yanma falan olmuyor oğlumun dudağındada bir sorun olmadı.
0 oy
(140 puan) tarafından
Son kullanma tarihine baktınız mı belki tarihi geçmiştir biz ocean microfer kullanıyoruz ama doktorumuz siteler damlayı önermişti çocuğunda kullanmış belkide sizin bebeğinizin sidefer içerisindeki bi maddeye alerjeni vardır 
(143 puan) tarafından
Miyadı geçmemiş, saklama koşullarına da uyuyorum. Benim de dudağımı yaktı? Bilmiyorum zaten dolapta saklandığı için soğuk oluyor, kullanımda sıkıntı yaşıyorum. Microfer de mi dolapta saklanıyor?
(140 puan) tarafından
Yok biz oda sıcaklığında saklıyoruz ama emin olamadıysanız bi eczacıya ya da doktora danışın derim belki qlerjin bi durum vardır içindeki maddelere karşı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
28 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde selinya (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 405 göst.
0 oy
5 cevap 764 göst.
0 oy
0 cevap 141 göst.
15 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melo B. (102 puan) tarafından soruldu
...