0 oy
298 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (166 puan) tarafından
Kızlar karar veremiyorum sling mi almalıyım kanguru mu?
Bebeğim 1.5 aylık ama Sanırsam küçük bebekler için sling daha kullanışlı ama kanguru da en azından İleri aylarda daha kullanışlı olabilir. Bu konuda önerileriniz neler?

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Aynen dediğiniz gibi sling daha küçükken kullanışlı oluyor. Ben kanguru almıştım yeni doğan aparatı olandan 26 günlükken falan kullanmaya başlamıştım. 3,5 aylıkken doktor aparata gerek yok artık demişti. Sling ilk doğduğu zamanlar anne ile tentene temas için çok güzel oluyor. İleriye dönük olması için tek kanguruya para vermeniz daha mantıklı olur sanki :)
(166 puan) tarafından
Hangi marka aldınız kanguruyu acaba?
Profil image (1,345 puan) tarafından
Ben mamadusbaby kullanmıştım. Uzun süre kullanmayacağım için tek yön aparatlı olanı siyah cepli şapkalı düz olanı almıştım.
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
Babasling aldım henüz hiç kullanmadım 5 aylığız  yenidoğanken içine bebeğimi koydum sanki top oldu gibi güvenemedim. Oturtmaya başladığımda oturtma şeklinde işime yarayacak gibi görünüyor. Kanguruyu da yeni doğan aparatıyla aldm ama 4. Aya kadar hiç kullanmadım beceremedim sanırım apartla bana kullanışlı gelmedi. Ama 4.aydan sonra elim ayağım oldu kanguru mamadus marka aldım çok memnunum bebeğim de sevdi hem rahat olduğu da çok belli uykusu gelince uyuyor hatta dışardayken
0 oy
(25 puan) tarafından
Ben sling almıştım instagramdan 110 tl ye çok fazla para vermeye gerek yok diye düşündüm. Terzide yaptırmak istedim 250-300 tl arası bir fiyat verdi internette de hemen hemen o kadar. Slingden çok memnun kaldım bebeğimde kangurudan daha çok rahat ediyor. Kanguru almadım eltim kendininkini verdi onu büyüyünce kullanabilirim. Kafası içerde kalınca çok huzursuz oluyor ama slingde etrafına daha rahat bakabiliyor. 1 buçuk aylıkken başladım kullanmaya. Kanguru gibi aşağı sarkmıyor karnın üzerinde kalıyor ve sıkı oluyor daha rahat 
0 oy
(316 puan) tarafından

İkisini de aldım hic sevmedi bir kere bile kullanamadim kaldırdım bilmiyorum sever mi bebeğiniz. Severse rahat edersiniz kollarınız tasimaktan yorulmaz en azından :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
24 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Lohusa anne .91 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
24 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tskrnn (31 puan) tarafından soruldu
...