0 oy
152 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (209 puan) tarafından
Kızım 68 günlük bugün milli eğitim ve valilik arasında bir kaç kez gidip gelmemiz gerekti eşimle kızımı bırakacak kimsem yok bu şehirde o da bizimle geldi mecbur özel arabamızla gittik ama 6 saat falan sürdü işimiz kızım dışarıda hep uyudu arabaya emzirmeye gidip emzirip sonra geri işimi halletmeye çalıştım hep uyudu eve gelince sıcaktan çok terlemişti hemen banyo yaptırdım üzerini giydirdim klimalı odada mama verdim uyudu sonra yarım saat sonra uyanıp tekrar mama istedi verdim uyudu iki saat sonra bir baktım yüzü buz gibi dokundum falan uyanmadı sonra biraz sarstım uyandı ama çok korktum uyanmıyor diye ama bu seferde emdi ve geri uyudu ama inleyerek uyuyor şimdi normalde bir hafta kadardır 9  9 buçuk gibi uyutuyordum gece 1 buçuk 2 gibi uyanıp bir saat kadar emip geri uyuyordu bugün güneş çarpmış olabilir mi kızımı acaba eğer öyleyse hastaneye götürmem mi gerekiyor çok inliyor çünkü.
Bebek Ayı 2 ay 6 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım eğer için rahat değilse acile götür istersen 
(209 puan) tarafından
Bilmiyorum uyanmak istemiyor inliyor bugün ister istemez güneşe de maruz kaldı arabada bırakmadım çünkü sürekli kucağımda oraya buraya gitti emmek için mecbur arabaya geri gitmem falan gerekti öyle olunca yine güneş olunca acaba güneş çarpması mi bu bilen var mı diye sormak istedim eğer yorgunluksa uyusun geçer inşallah ama güneş çarpması ise acile götürmem gerekiyor o yüzden sordum.
(156 puan) tarafından
Canım bence de inlemesi devam ederse acils götür Allah korusun havale felan geçirebilir. Korkutmak istemem ama inlemesi normal değil. Yorulduğunu zannetmiyorum bebekler genelde araba sesini dış ortamı severler ve genelde de uyurlar. İç ateşi olabilir ne olur ne olmaz bi hastaneye gotur bir şey kaybetmez kazanırsın Allah acil şifalar versin.
(209 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnlemesi geçti şimdi ve hareketlendi biraz eğer havale olsa böyle olur mu acaba yani hareketlenir mi inlemesi geçer mi ?
(209 puan) tarafından
Bir de şimdi ateşine baktım 36.3 yani normal yine de havale olabilir mi ?
(156 puan) tarafından
Canım hareketleri normalse bir şey olmaz bazı havalelerde dışarıdan ateşini anlayamıyorsun iç ateşi oluyor maalesef.   Sen bebisini takip et günlük hareketlerini en iyi sen bilirsin Bi yere odaklanıyor mu gözleri kayıyor mu onları incele bir şey fark edersen hiç durmadan hastaneye git Allah şifa versin kuzuya Allahin izniyle geçer sende gönlünü ferah tut :)
(209 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim inşallah geçer ben bu gece uyumam sürekli kontrol ederim bebeğimi inşallah bir sıkıntı olmaz.
(156 puan) tarafından
İnşallah canım ama bir şey olacak diye yıpratma kendini gece kalktığında bak belki Bi şeyi yoktur Bi yeri ağrıyordur gazı felan vardır
(209 puan) tarafından
Biraz fazla kaygılı bir anneyim kaybetme korkum çok fazla o yüzden kendimi gerçekten çok yıpratıyorum galiba ilk doğduğunda eşim ve annem yanımda olmasına rağmen 48 saatten uzun süre uyumadım gözlerimi bebeğimin üzerinden ayırmadim bile sonra baygın gitmişim bir şeyleri biraz abartıyorum galiba ama elimde değil.
(156 puan) tarafından
Oy kıyamam ben sana :)) Canım benim öyle düşünüp kötülüğü çağırma duanı et Allah sana emanet olarak gönderdiği canı korur merak etme
(209 puan) tarafından
Amin inşallah canım.
-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından
Bi sikıntısı olabilir bundan sonraki tavırlarinı gözlemleyin duruma göre dr a götürün
(209 puan) tarafından
İnlemesi geçti hareketlendi çok şükür bebeğim ama sabaha kadar bakacağım bir sıkıntı olmaz inşallah olursa hemen doktora götüreceğim.
(803 puan) tarafından
İnşAllah sıkıntı olmaz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 337 göst.
13 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde EylülErva (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 400 göst.
11 Aralık 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Meraklı (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
...