0 oy
292 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba, 

Bebeğim 3 aylık oldu. 3 aydır gözlerde çapaklanma bir türlü bitmedi. Damla kullanınca iyi geliyor ama sonra tekrar çapaklanıyor. Gözyaşı kanalı tıkalı olabilir dedi doktor, masajda yapıyorum ama bir türlü geçmiyor. Başına gelen oldumu? nasıl bir yol izlediniz.Ne kadar sürede geçti? 

Çay - anne sütü de denedik tabi onlarda fayda etmedi 
Bebek Ayı 3

4 Cevaplar

0 oy
(13 puan) tarafından
Benimde oglum dogdugundan beri yapmadıgım kalmamıs tı suan 4 ayımızdayız Yenı gectı kendi kendine inan yapmadıgım bişey kalmadı benimde belli ki bunun bı zamanı var ben onu anladım canını sıkma gecer ınsallah
(4 puan) tarafından
İnşallah 4.ayda geçer bizimki de. Ameliyat filan diyorlar onları düşünmek bile istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
4 ay boyunca gerçekten bu konu yüzünden o kadar yıprandım ki anlatamam. Çok kafaya takmaya başlamıştım kızarıyodu şisiyodu ara ara gözünde hasar kalcak diye korkuyordum..Hatta bi gün bir uyandik gözü komple kapanmış yapışmıs .Bir sürü damla kullandık bebegim izin verdigi kadar masaj yaptik yok gecmiyodu.Yine bir gün burda  bakiyodum sizin gibi .Birisi demişki ben masaj yapıyordum geçmedi eşim bi iki kere sert bastirarak yapti gecti ben kiyamiyomusum.Böyle bir şey okuyunca cesaretlendim her emzirmede elimi yıkayıp  Masaj noktasina sert sert bastirdim.Tesadüf mü bilmiyorum bi gün bir uyandık yok çapak. Bir de göz yası kanalı buruna akan ince bir yol .Burun tikaliyken malesef ordan geri de kusuyor .Masaj yapip  serum fizyolojikle düzenli  burun temizliği yapın inşallah düzelecek.Ksfaya da takmayın.Benim kizimin resmen 4 ay doğru düzgün fotografi yok çapaksız.
(4 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim, dedikleriniizi uygulayacağım. Benimde kıyamamak gibi bir sorunum olabilir. Daha sert bastırarak yapayım birde.
0 oy
(92 puan) tarafından
11 aylığız her yolu denedim ve geçmek nedir bilmiyor. Artık büyüdüğü içinde doğru düzgün masaj yapamıyorum. Oyun oynarken ne kadar yapabilirsem işte. Hergün çapaklı, hergün sulanıyor, özellikle güneş ve soğuk havalar çok olumsuz etkiliyor, ben siliyorum 5dk geçmeden akıyor:( 
(4 puan) tarafından
Evet öyle oluyor, dışarı çıktığımızda daha çok çapaklanıyor umarım geçer kolay bir şekilde

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 327 göst.
0 oy
4 cevap 190 göst.
10 Haziran 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Buse1. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
0 oy
9 cevap 234 göst.
...