0 oy
422 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (76 puan) tarafından
Kilom git gide artiyor nasil mani olabilirim kendime kilosunu zor verenlerdenim kolay kolay veremem bu yuzden daha fazla almamak icin ne yapmam lazim lütfen bir akil verin bebeğim 4. Aya girdi.

4 Cevaplar

0 oy
(53 puan) tarafından
Al benden o kadar yani şu an göbeğimi görsen kesin olarak 8 aylık dersin ben de şu göbek işini çok üzülüyorum bebeğim 3 aylık bir rejim veya diyete giremiyorum zaten sütüm az zorla soğan bulgur ile biraz çoğaltmaya çalışıyorum gerçekten bana ne diyeceğimi bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Canım bende çok kilo aldım hamileyken daha veremedim 84 kilo çıktım geçen şok oldum ya. 6 aylık oldu bebeğim şimdi biraz daha boğazımı tutabiliyorum ilk başlarda mümkün değildi valla. Gözüm dönüyordu böyle herşeye saldiriyordum. Ama hep abur cubur kek bisküvi gofret ne ararsan her gün üç beş tane. Şimdi şimdi biraz azaldı artık o isteğim.

 Eğer sen kendini tutabiliyorsan ekmek hamur işi kek pasta abur cubur yemeyeceksin yani başka türlü olmuyor bu malesef. Cikabilirsen bebekle yürüyüş yap bol su iç. Yemek yemesi çok güzel kilo hemen alınıyor da vermesi dert. 

Ben bugün 45 dk yürümüşüm bebeğimi arabaya katıp canım çıkmış eve gelene kadar terden vermek o kadar zor kiii ;D 
0 oy
(492 puan) tarafından
Ben de böyleydim son zamanlarda yanlışlıkla test ettim ve gerçekten kesin çözüm. Abur cuburlar çok pahalı o paraya yemek yerim en azından karnım doyar mantığıyla nerdeyse 3 hafta paketli hicbisey yemedim. Normal yemek ekmek kahve devam. İdrar yolu enfeksiyonu olan biriyim o yüzden suyu biraz arttirmistim olmayayim diye. 3 haftada hiçbir çaba sarf etmeden 2 kilo gitti. Bu arada aralıklı oruç tam yapamasam da bebekten dolayi kahvaltıyı o öğle uykusundayken 12 gibi yaptım akşam yemeğini de 6 gibi yedim gece acıkırsam da makarna falan yedim yani. 3 gündür abur cubur ve hamur işine düşünce hop 2 kilo geldi bile. 
0 oy
(159 puan) tarafından
Kizlar tarçın kahve öğle arası yapın için göbek gidiyor tarifi bir fincan süt bı tatlı kaşığı tarçın bı tatlı kaşığı kakao öğle yemeği yerine bunu için çatır çatır yag yakıyor iştah kapatıyor tok tutuyor göbek eriyo ben hala yapıyorum 
(1,069 puan) tarafından
Emzirirken bebeğe zararı oluyormu
(159 puan) tarafından
Hayır olmuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 286 göst.
0 oy
16 cevap 870 göst.
27 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Moonlighttt (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
...