0 oy
192 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba anneler kızım tam 3 yaşını doldurdu. 1 ay önce tuvalet eğitimine başladık. Ben tuvalate goturdugum zaman çişini tuvalete yapıyor ama kendi hiç soylemiyor ve altına da kaçırmıyor. Ancak kakasini direk çamaşırına yapıyor artk ne yapacağımı şaşırdım önerilerinize ihtiyacım var.

1 cevap

0 oy
(8,034 puan) tarafından
35aylik kizim 10gune cozduk isi.ayni sizin bebeginiz gibi tutuyordu yapmiyordu.ben eline 5 yazmaya basladim.her cisni yapdigi zaman elini uzatiyordu 5yaziyordum.oyle heveslendi cis kaka biliyordu ama yapdikdan sonra soyluyordu.bezi cikartdikdan sonra elini poposuna tutub aa aa diyordu.hemen oturtyordum.2gundur cis kaka gelince soyliyor.siz gozlemleyin kakasini yapmadn once kendini illaki belli ediyordur.o zaman lazimliga oturtun.heveslenmesi icin benim gibi 5 ve ya yildiz yaza bilirsiniz ya stiker yapisdira bilirsiniz.
(1 puan) tarafından
Evet dediginiz gibi kaka yapacağı zaman belli ediyor lazimliga oturtuyorum ama yapmadan kalkıyor.
Zaten çiş yaptığında ödül veriyorum ama kendisi kakasini çamaşırına yapmak istediğini söylüyor
(1 puan) tarafından
Bazen beze geri mi dönsem diye düşünüyodum acaba hazır değil mi diye bilemiyorum
(8,034 puan) tarafından
Korkyordur belki.kakasini bir defa lazimliga denk getirse gerisi gelir.oturtun orda oturmasi icin elinizden geleni yapin.ben sarilyordum.opuyordum korkma ben yanindayim diyordum.bir iki defa oyle yapdi sonra kendi yapmaya basladi.
(8,034 puan) tarafından
Etrafda goruyorum kakasini beze yapan ama cisni lazimliga yapan cocuklar.bence gerek yok sizin bebek her seyin bilincinde.biraz sabirli olub hall ede bilirsiniz diye dusunyorum.
(1 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için lazimlik konusunda biraz daha ısrarcı davranayım inşallah en zamanda kaka sorununu çözebiliriz
(8,034 puan) tarafından
Rica ederim.3yas bebeklerin en inad oldugu donem sanirim.o inadi kira bildikden sonra her sey duzeliyor.Allah kolaylik versin.1ay da deneyin bakdiniz yine ayni bir sure ertelersiniz artik
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 212 göst.
0 oy
4 cevap 261 göst.
0 oy
1 cevap 219 göst.
19 Şubat 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Kalbim2 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
...